"Gerçekten" haber verir 09 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Yargı reformu çağrısı

Hukukçular Birliği Vakfı Yönetim Kurulu, 2008–2009 Adli Yılının başlaması münasebetiyle bir “Açılış Bildirisi” yayınladı. Bildiriyi, Hukukçular Birliği Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Av. Sinan Kılıçkaya açıkladı.


RAMAZAN BARIŞ GETİRSİN

Adlî yılı açış konuşmasına, Ramazan ayının bütün insanlığa barış, sevgi ve kardeşlik getirmesini dileyerek başlayan Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, a

Özok: Bizdeki demokrasi eksik, defolu

TÜRKİYE Barolar Birliği (TBB) Başkanı Özdemir Özok, ‘’Türkiye’nin ve dünyanın geldiği süreçte çağdaş, katılımcı ve çoğulcu demokrasinin ulaştığı bu ev


  Ergenekon ziyaretine şikâyet

MAZLUMDER Genel Başkan Yardımcısı Av. Emrullah Beytar, Ergenekon soruşturması kapsamında Kandıra Cezaevinde tutuklu bulunan emekli orgeneraller Şener Eruygur ve Hurşit Tolon’u ziyaret eden Kocaeli Garnizon Komutanı Korgeneral Galip Mendi’ye hukuka aykırı izin veren Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı ve Kandıra F Tipi Cezaevinden Sorumlu Cumhuriyet Savcısı hakkında Adalet Bakanlığ’ına şikâyette bulundu.


  Talat, Brüksel’de temaslarda bulunacak

KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, çeşitli temaslarda bulunmak üzere bugün Eylül’de Brüksel`e gidecek. Talat, Brüksel’de Olli Rehn ve Avrupa Birliği üye ülkelerin daimi temsilcileri ile görüşecek.


  Bugüne kadar niçin susuldu?

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan ile Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan arasında sert suçlamalar Sabah gazetesi yazarı Umur Talu, “Büyük iktidar” ile “Büyük medya” arasında (nihayet) açıkta patlayan “kavga” olarak nitelendirdiği tartışmayı ibretlik olarak yorumladı.


  Bakan Eker’in annesi vefat etti

TARIM ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker’in annesi Fehime Eker, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede vefat etti.


  Antalya'ya rekor turist

HAVA yoluyla son bir haftada 300 bin turistin geldiği Antalya’ya yılbaşından bu yana gelen turist sayısı 7 milyona yaklaştı.


  Türklerin oturduğu bina kundaklandı

ALMANYA'NIN Mainz şehrinde, Türklerin bir işyeri ve bir evinin bulunduğu bina kundaklandı.


  Gürcistar'a yardım

“KİMSE Yok Mu Derneği’’, çatışmalarda mağdur olan Gürcü ve Oset halkına ulaştırılmak üzere bölgeye yardım TIR’ı gönderdi.


  Ders zili onlar için çalmadı

İLKÖĞRETİM ve liselerde okuyan toplam 14 milyon öğrenci ve 662 bin öğretmen dün ders başı yaptı. 2008-2009 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla illerde, öğrencilerin ve öğretmenlerin katıldığı törenler düzenlendi. Öğrencilere, ders ve çalışma kitapları, öğretmenlere de kılavuz kitaplar dağıtıldı.


  84 yıldır aş dağıtıyor

KIZILAY Dr. Naki Akkerman Aşevi, 84 yıldır evine sıcak yemek götürmek isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet veriyor.


  Selimiye’ye ziyaretçi akını

Osmanlı döneminin en önemli mimarî yapılarından biri olan Selimiye Camiini binlerce insan ziyaret ediyor. Ramazan ayının başlaması ile birlikte Edirne’deki tarihî camiler insanlarla dolup taşıyor.


  Amerika’da, reklâmlar gökyüzüne çıktı

ABD'DE, şirketlerin geniş kitlelere ulaşmak için başvurduğu pazarlama ve tanıtım yöntemlerinin başında ‘’gökyüzü reklamları’’ geliyor.


  Kurbağaları kızdırmayın

HARVARD Üniversitesi araştırmacıları, Afrika kurbağalarının kendilerini savunmaları gerektiğinde parmaklarını pençeye dönüştürebildiklerini belirledi.


  Camiye çıplak ayakla gelene, ücretsiz çorap

TURİSTİK belde Side’de çıplak ayakla camiye girilmesini önlemek için ücretsiz çorap veriliyor.


  İsveç’te alkollü araç kullanma cezası arttırılıyor

İSVEÇ'TE alkollü araç kullanmanın cezası arttırılıyor. Alkollü şoföre cezaların arttırılması konusunda düğmeye basan İsveç Adalet Bakanı Beatrice Ask’ın, konuyu önümüzdeki günlerde meclise taşıması bekleniyor.


  Ağaçtan apartman, camdan otel

UYGULADIĞI çevre programlarıyla Avrupa ülkeleri arasında en yeşil şehir seçilen İsveç’in Vexjö şehrinde Avrupa’nın en yüksek ahşap binası inşa ediliyor.


  Gripten bir ömür koruyacak aşı

BİLİMADAMLARI tek doz uygulanacak ve bütün türlerine karşı ömür boyu koruma sağlayacak grip aşısı geliştirdi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır