"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Michael Jackson, ölmeden önce Müslüman olmuş

11 Şubat 2012, Cumartesi
İSTANBUL Moda Haftası (IFW) kapsamında düzenlenen defileye Michael Jackson’ın kardeşi Jermaine Jackson da katıldı.
Jermaine Jackson, pop müziğin kralı Michael Jackson’la ilgili çok tartışılan bir konuya da açıklık getirdi. Hürriyet’in haberine göre Jermaine Jackson, bütün dünyada tartışılan “Michael Jackson ölmeden önce Müslüman mı oldu?” sorusuna son noktayı koydu. Boynundaki ‘Allah’ yazan kolyeyi hiç çıkarmayan, kendisinin de Müslüman olduğunu ifade eden Jermaine Jackson, “Evet, Michael Jackson ölümünden çok önce Müslüman olmuştu. Hatta sadece kendisi olmamıştı, çocuklarının bakıcıları, korumaları da Müslüman olmuştu” dedi.
Okunma Sayısı: 5166
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı