"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

O video yasaklandı

26 Mayıs 2023, Cuma 17:00
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhur İttifakı mitinglerinde izlettiği ve sonrasında montaj olduğunu söylediği video hakkında erişim engeli kararı getirildi.

Ankara Gazetecisi‘nin ulaştığı karara göre, Ankara 6.Sulh Ceza Hakimliği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim sürecinde kullandığı montaj görüntüleri paylaşan bir hesabın paylaşımının “kişilik haklarına saldırı niteliğinde olduğu” gerekçesiyle erişime engellenmesine karar verdi. Karar, paylaşımın engellenmesi için Erişim Sağlayıcıları Birliği’ne gönderildi.

Haber Merkezi

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1374
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    27.5.2023 10:42:43

    Basra harap olduktan sonra ne işe yarar bu karar.Dostlar alışverişte görsün.Bu kasetin yayınlandığı saatlerin iki değil 10 misli TRT ve tüm yandaş havuz medyasında İFTİRA,MONTAJ OLDUPĞUNA DAİR YAYIN KARARI VERİLMELİDİR.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı