Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Galatasaray şen dönüyor

Süper Lig'de ertelenen maçta Galatasaray, Konyaspor'u deplasmanda Ümit Karan'ın golüyle 1-0 mağlup ederek tekrar liderlik koltuğuna oturdu.


UEFA Terim'le röportaj yaptı

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, "Futbol bizim için bir eğlenceden öteye bir tutkudur. 2008 Avrupa Şampiyonasında Türk futbolunun yükselen

Çağdaş: Trabzon erken havlu attı

Trabzonspor'un defans oyuncusu Çağdaş Atan, bu yıl hedef noktasında hayal kırıklığı yaşadıklarını fakat gelecek yıl yeni yönetim ve hocaları ile berab


  Çin televizyonu F.Bahçe için geldi

Avrupa kupalarındaki başarısıyla yurt dışında adından söz ettiren Fenerbahçe'yi bir Çin televizyon kanalı Çinlilere tanıtacak.


  Kayseri'de hedef 6'da 6 yapmak

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ligde kalan bütün maçlarının zor geçeceğini bildiklerini dile getirerek, "Bu sıkıntıyı aşmamız gerekiyor. Bunun içinde oyun anlayışımızı daha da geliştirmek zorundayız" dedi.


  Kasti tekme atan kaleciye 3 ay hapis cezası

Belçika'nın bölgesel bir liginde oynanan futbol maçında yaşanan olay mahkemeye taşınınca, Aarlen Ağır Ceza Mahkemesi bir futbolcuya 3 ay hapis ve 550 Avro para cezası verdi.


  Karatede Avrupa Şampiyonu olduk

Karate Milli Takımı, bir ilke imza atarak, tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonu oldu.


  Trabzon'un hedefi Kayseri'yi yakalamak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, hedefsiz bir Trabzonspor'un olamayacağını ve önlerindeki maçlardan da iyi sonuçlarla ayrılarak Avrupa Kupası'na katılmak istediklerini söyledi.


  Telekom, Beşiktaş ve G.Saray potada zor maçlara çıkıyor

Basketbolda ULEB Kupası'nın 2. tur ilk maçları bugün yapılıyor. Rusya'nın UNICS Kazan takımıyla deplasmanda karşılaşacak olan Türk Telekomspor, Avrupa'daki 155. maçına çıkacak. Mavi-beyazlı ekip, 154 maçta, 83 galibiyet, 71 de yenilgi aldı.


  NBA'de All-Star şöleni

ABD Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) All- Star 2008 maçında Doğu Karması, Batı Karması'nı 134-128 yendi.


  Ligin dibinde büyük çekişme


  -8'de kazanmak..



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri