Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

NBA'de All-Star şöleni

ABD Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) All- Star 2008 maçında Doğu Karması, Batı Karması'nı 134-128 yendi.

New Orleans Arena'da oynanan maçın ilk periyodunu 34-28 galip bitiren Doğu Karması, maçın ikinci çeyreğini de 74-65 önde tamamladı. Üçüncü çeyrekte Steve Nash ve Chris Paul'ün gayretleriyle öne geçmeye çalışan Batı'ya, Ray Allen ve Paul Pierce'ın etkili oyunlarıyla karşılık veren Doğu Karması, 106-93 skorla periyodu önde bitiren taraf oldu. Batı Karması, son çeyrekte Amare Stoudemire ve Dirk Nowitzki'nin sayılarıyla maçın bitimine 6 dakika kala 114-112 öne geçse de Ray Allen'in üst üste attığı üçlükler, Doğu Karması'nı 134-128'lik skorla galibiyete taşıdı.

DOĞU'YU ALLEN TAŞIDI

Doğu'da maçın en skorer oyuncusu olan Ray Allen, karşılaşmayı 28 sayı, 2 ribaunt ve 1 asistle tamamlarken, LeBron James, 27 sayı 9 asist ve 8 ribaunt kaydetti. Orlando Magicli Dwight Howard'ın 16 sayı, 9 ribaunt ve 3 asistlik performansı takımına katkı sağlarken, Chris Bosh ve Dwain Wade maçı 14'er sayıyla bitirdiler. 6 oyuncunun çift haneli skorlara ulaştığı Batı'da Carmelo Anthony, Brandon Roy ve Amare Stoudemire'in 18'er sayılık çabası takımın yenilgisini önleyemezken, New Orleans Hornets'te forma giyen Chris Paul, maçı 16 sayı ve 14 asistle tamamladı.

EN DEĞERLİ OYUNCU JAMES

Doğu Karması'nda mücadele eden LeBron James, maçın ''En Değerli Oyuncu''su (MVP) seçildi. Cleveland Cavaliers'de forma giyen ve 5. kez All-Star olan James, son 3 yılda bu ödüle ikinci kez almış oldu. Kariyerine söz konusu ödülü eklemenin kendisi için çok şey ifade ettiğini söyleyen James, iyi oynadığını ve maçı almak için takım arkadaşlarına katkı sağladığını ifade etti. Organizasyonda, bu yılki smaç yarışmasının şampiyonu Orlando Magicli Dwight Howard olmuş, üç sayı yarışmasını Toronto Raptors'tan Jason Kapono, yetenek yarışmasını Utah Jazz'dan Deron Williams, takım şut yarışmasını ise Tim Duncan, Becky Hammon ve David Robinson'dan oluşan San Antonio kazanmıştı.

19.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Galatasaray şen dönüyor

  UEFA Terim'le röportaj yaptı

  Çağdaş: Trabzon erken havlu attı

  Şükrü Saraçoğlu hazırlanıyor

  Çin televizyonu F.Bahçe için geldi

  Kayseri'de hedef 6'da 6 yapmak

  Kasti tekme atan kaleciye 3 ay hapis cezası

  Karatede Avrupa Şampiyonu olduk

  Trabzon'un hedefi Kayseri'yi yakalamak

  Telekom, Beşiktaş ve G.Saray potada zor maçlara çıkıyor

  NBA'de All-Star şöleni

  Ligin dibinde büyük çekişme

  -8'de kazanmak..


 Son Dakika Haberleri