"Gerçekten" haber verir 21 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Zafer AKGÜL

Benim çarşaflım iyidir!



Baykal’ın çarşaflıları yeni bir çalkantıya yol açacak gibi. Tam bir ezber bozma olayı. CHP’nin genlerine işlemiş kromozom sayılarına aykırı, ribonükleik asit oranına ters ve dezoksiribonükleik asitlerin kovalent bağlantısına zıt bu çarşaf partikülleri, galiba enzimlere dönüşürken toksinleri de üreterek partiyi ve partilileri kimyasal yönden bir alzheimer titremesine düşürecek. Böylece vücutta başlayan depremler 4.2 şiddetinden 7 veya 8 hatta 9 şiddetine yükselerek deprem paniği içinde sağa-sola çarparak ayaklar çarşafa dolaşacak. Tabiî bu çarşaflıların sindirimi bazılarına çok, ama çok zor gelecek. Sindirim sistemi bozulanlar oldukça artacak. Hazımsızlık çekenler de soluğu doktorda alacak. Kimine ağızda emilerek yutulan tabletlerden, kimine yemekten önce, kimine de yemekten sonra veya yatarken proton pompası gibi kapsüller yutturulacak. Benim çarşaflım iyidir. Benim çarşaflım senin çarşaflını döver.

Çarşaflıların CHP çatısı altında toplanmalarına gelince onların da bir bildiği vardır. Muhakkak ki AKP, FP gibi dinî argümanları kullanan partilerin başörtüsü konusundaki uzun Türkiş veya Brezilya usulu TV dizileri gibi sonu gelmeyen bir senaryo ile sürdürülen vaat filmlerini seyretmekten bıktıkları için, yeni bir umut diye Bay Baykal’a sığınmış olmaları ihtimallerden biri.

Bir başka ihtimal ise rozetli mozetli törenden sonra evlerine dönerken çarşaflı üyelere gazetecilerin “Bir çarşaflı olarak niçin CHP’ye geçtiniz ?” sorusuna verdiği cevapta geçtiği üzere geçiş sebebinin akrabalık sorunsalından kaynaklanması ihtimalidir. ”Kaynım CHP’ye geçti. Belediye başkanlığına aday olacak.” Bu cevaptan anlaşıldığı kadarıyla çarşaflı üyelerin CHP’yi severek, kanlarının kaynayarak üye olmaları söz konusu değildir. Kayınlarının o partiye üye olmaları sonucu bu göz yaşartıcı katılım söz konusudur. Yani kan kaynaması değil, kayın kaynaması kuvvetle muhtemel…

Yine de oyları dibe vurmuş Mustafa Kemal, Mustafa İsmet, Mustafa Bülent silsilesinden genel başkanlığı devralmış Bay Baykal, son günlerde gösterime giren “Mustafa” filmiyle epey depresyona yakalanmış çağdaş paydaşlarını ve oydaşlarını rahatlatacak bir can simidi bulmuş gibidir. Deniz’e düşen Deniz Baykal, çarşafa sarılmayı mecburen benimsemek durumunda kalmıştır. Cebren ve hile ile partinin bütün il ve ilçe teşkilâtı zapt u rapt edilmiş, teşkilâtın bütün kademeleri, tershaneleri, kütüphaneleri, yemekhaneleri ele geçirilmiş olabilir. Hatta bundan daha elim ve daha vahimi bu tür üyeler, iktidardaki partilerle veya iflâh olmaz hizipçilik ayaklarıyla yan komşu partileriyle emellerini tevhid etmiş de olabilirler. Yıllardır güvendiği, hamisi kabul ettiği kurum ve kuruluşlar, askerî ve sivil çevreler desteklerini çekmiş, illallah diyerek sıdkı sıyrıldığından ayrılıp gitmiş olabilirler. Yaklaşan mahallî seçimlerde aday bulmakta zorlanmış, bazı illere değil aday göstermek, adım atmaya bile cesaret edemeyecek bir mağlûbiyete düşülmüş olunabilir.

İşte bütün bu ahval ve şerait içinde dahi ey Bay Baykal birinci vazifen ne pahasına olursa olsun, neye mal olursa olsun, kabirde yatanların kemikleri ne kadar sızlayacaksa sızlasın, be-hemahal barajın altına düşmemek, sıfır çekmemek için oy getirecek her türlü manevrayı yapmak, her kılığa girmek suretiyle oy toplamaktır. Muhtaç olduğun oylar partindeki kara çarşafta mevcuttur.

21.11.2008

E-Posta: [email protected]


 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Önceki Yazıları

  (13.11.2008) - Bomba değil, kitap atalım

  (06.11.2008) - Pencere tozundan Obama'ya

  (29.10.2008) - Cumhuriyet mi? O ne?

  (23.10.2008) - Şapla şekeri karıştırmamak

  (17.10.2008) - Hepimiz tarafız!

  (14.10.2008) - Panik yapan hata yapar

  (21.08.2008) - 1 Phelps 8 Türk'e bedel...

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün yazılar

YAZARLAR

  Abdil YILDIRIM

  Ahmet ARICAN

  Ahmet DURSUN

  Ahmet ÖZDEMİR

  Ali FERŞADOĞLU

  Ali OKTAY

  Atike ÖZER

  Cevat ÇAKIR

  Cevher İLHAN

  Davut ŞAHİN

  Elmira AKHMETOVA

  Fahri UTKAN

  Faruk ÇAKIR

  Fatma Nur ZENGİN

  H. Hüseyin KEMAL

  Habib FİDAN

  Hakan YALMAN

  Halil USLU

  Hasan GÜNEŞ

  Hasan YÜKSELTEN

  Hüseyin EREN

  Hüseyin GÜLTEKİN

  Kadir AKBAŞ

  Kazım GÜLEÇYÜZ

  Kemal BENEK

  M. Ali KAYA

  M. Latif SALİHOĞLU

  Mehmet C. GÖKÇE

  Mehmet KAPLAN

  Mehmet KARA

  Meryem TORTUK

  Mikail YAPRAK

  Murat ÇETİN

  Mustafa ÖZCAN

  Nejat EREN

  Nimetullah AKAY

  Osman GÖKMEN

  Raşit YÜCEL

  Rifat OKYAY

  Robert MİRANDA

  Ruhan ASYA

  S. Bahattin YAŞAR

  Saadet BAYRİ

  Saadet TOPUZ

  Sami CEBECİ

  Selim GÜNDÜZALP

  Semra ULAŞ

  Suna DURMAZ

  Süleyman KÖSMENE

  Vehbi HORASANLI

  Yasemin GÜLEÇYÜZ

  Yeni Asyadan Size

  Zafer AKGÜL

  Ümit KIZILTEPE

  İslam YAŞAR

  İsmail BERK

  İsmail TEZER

  Şaban DÖĞEN

  Şükrü BULUT

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır