17 Haziran 2013, Pazartesi
Avrupa’nın dört bir yanından 100’ü aşkın modifiye araba, Cenevre’deki “İsviçre Araba Etkinliği”nde meraklılarına sergilendi.
Palexpo Arena’daki faaliyete gelen modifiye araba sahipleri, araçlarının farklı özelliklerini izleyicilere gösterirken deneyimlerini de birbirleriyle paylaştı. Farklı boya ve kaporta, motor ve jant özellikleriyle ilgi çeken arabaların çoğunda güçlü ses sistemleri de yer alıyor. Organizasyonda son model arabalar bulunabilirken, çok eski model araçlar da ayrı bir ilgi görüyor.
Okunma Sayısı: 675
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.