"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gelir dağılımı bozulmaya devam ediyor

27 Haziran 2025, Cuma 23:26
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Türk Parasının Kıymetini Koruma Hakkında Kanun ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinin görüşülmesi sırasında söz konusu teklifte vergi adaletini sağlayacak, çalışanların ve emeklilerin ekonomik durumunu düzeltecek hiçbir düzenlemeye yer verilmemesini eleştirdi.

Türkiye’nin Cumhuriyet tarihinin en büyük ekonomik krizlerinden birini yaşıyor olmasına rağmen 2023-2025 yıllarını kapsayan üç yıllık program döneminde planlanan hiçbir politikanın hayata geçirilemediğini söyleyen Türeli; “Ekonominin büyüme hızı yavaşladı. Geniş tanımlı işsizlik oranları hızla artarak 13 milyon kişiye ulaştı. Reel sektör ciddi bir kriz içinde.  Kapanan, konkordato ilan eden şirket sayısı artıyor. Gelir dağılımı bozulmaya devam ediyor, yoksulluk yaygınlaşıyor ve derinleşiyor” dedi.

İstanbul - Seyhan Şentürk

Okunma Sayısı: 283
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı