Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Yeni Asyadan Size

Sevincimiz paylaşıldı



38. yayın yılına giriş sevincimiz okuyucularımız ve dostlarımız tarafından paylaşıldı. Paylaşılan acılar azalır, sevinçler çoğalırmış. Destek ve duâ yüklü satırlar enerjimizi yeniledi, bizlere moral ve şevk aşıladı. Tebrik mesajlarında; ilkeli yayıncılık anlayışımız, yüklendiğimiz misyon, dik duruşumuz, hakkın hatırını âli tutmamız, düşünce ve inanç hürriyeti ile demokratik değerlere verdiğimiz önem bir kere daha vurgulandı.

Sevinçlerin daim olması ve şükrünün eda edilmesi duâsıyla, bize gelen hepsi birbirinden önemli yüzlerce mesajdan örnek bir kaçını sizinle paylaşmak istiyoruz:

*

Başarılı çalışmalarıyla Türk basınında önemli bir yer edinen, tarafsız yayıncılık anlayışıyla da halkın güvenini kazanan Yeni Asya gazetesinin bu istikamette ilerleyişini büyük bir mutlulukla izliyorum.

Özellikle millî ve manevî değerlerimizin yaşatılması adına yaptığınız çalışmalar, bugün toplumumuzun kültürel ve sosyal anlamda gelişmesi açısından büyük bir önem taşımaktadır. Bu misyonun korunması ve yaşatılmasında hepimize görevler düşmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle gazetenizin 38. kuruluş yıldönümünü kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum.

Mehmet Ağar, DYP Genel Başkanı

*

Gazetenizin 38. kuruluş yıldönümünü kutlar, başarılarınızın devamı dileğiyle selâm ve sevgilerimi sunarım.

Beşir Atalay, Devlet Bakanı

*

38 yıldır sivil, demokrat ve özgürlüklerden yana yayın politikasıyla herkesin takdirini kazanan Yeni Asya gazetesinin nice yıllar yayınlarını devam ettirmesi dileğiyle, gazetenin bugüne gelmesinde emeği geçen herkesi kutluyor ve başarılar diliyorum.

F. Hüsrev Kutlu, AKP Adıyaman Milletvekili

*

Habercilik anlayışı, tarafsızlığı ve fikir gazeteciliği açısından basınımızın önemli kuruluşlarından biri olan Yeni Asya gazetesi, Türk medyasında yeri doldurulamaz bir öneme sahiptir. Başarılı ve güvenilir gazeteciliğinizin bundan sonra da aynı anlayışla devam edeceğine olan inancımla 38. kuruluş yıldönümünüzü kutlarım.

Salih Melek, Basın-Yayın ve

Enformasyon Genel Müdürü

*

Demokrasiye, insan haklarına ve İslâma hizmet etmede gerekli duyarlılığı gösteren Yeni Asya’nın bütün zorlamalara rağmen 38 yıldır ayakta durmayı başarmasının ve objektif, ilkeli, kaliteli yayınını sürdürmesinin başlı başına bir başarı olduğuna inanıyorum. Bu vesile ile başta sayın Mehmet Kutlular’a ve emeği geçen bütün çalışanlara hayırlı hizmetlerinde Yüce Allah’tan başarılar diliyorum.

Mustafa Başoğlu, Sağlık-İş Genel Başkanı

*

Yeni Asya, hak, hukuk, adalet, demokrasi, insan hakları, din ve vicdan hürriyeti, hukukun üstünlüğü gibi değerleri savunan istikrarlı çizgisi, milletimizin birliği, beraberliği ekseninde müsbet yayıncılığı ilke edinen, ülke demokrasisine zor dönemlerde sahip çıkmaktan geri durmayan takdire şayan bir yayın organıdır. İstikrarlı çizginizi her zaman takdir etmişim, yayınlarınızdan yararlanmışımdır. 38. yılınıza ulaştığınız şu günde nice 38 yıllara der, başarılarınızın devamını dilerim.

A. İlhami Özatağ, DYP Kütahya İl Başkanı

*

Yeni Asya’nın 38. yılında özgürlükçü ve adaleti gözeten yayın çizgisini devam ettirmesini ve toplumsal sorunlar karşısında aktif ve duyarlı habercilik anlayışının güncel örneklerini vermesini temenni ediyor, başarılı ve hayırlı bir çalışma dönemi diliyoruz.

Sakarya Başörtüsü Platformu

*

Yeni Asya gazetesinin 38. yılında hak ve hukuk savunuculuğunda adil ve toplumsal sorunlar karşısında duyarlı habercilik anlayışını sürdürmesini temenni ediyor, başarılarınızın devamını diliyoruz. Allah her daim yardımcınız ola.

Özgür-Der Sakarya Şubesi

*

Yeni Asya okuyucusunun, başta Nur hizmetinin gereklerini taşıma, dünya ve Türkiye’deki gelişmelere bakış açısı, şüphesiz ki siz değerli Yeni Asya yazarlarının etkisiyle oluşmaktadır. 38. yılını geride bıraktığımız bu “yetişme ve yetiştirme” sürecinde emekleri geçen bütün Yeni Asya çalışanlarına teşekkür ediyorum. Aynı kararlılık ve samimiyetle dâvâmızı yayma gayretini nice 38 yıllar sürdürmenizi Rabbimden niyaz ediyorum..

M. Said Çakır, Uludağ Üniversitesi öğrencisi

*

Sevincimizi paylaşan herkese teşekkür ediyor, hayırlı haftalar diliyoruz.

26.02.2007

E-Posta: [email protected]


 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Önceki Yazıları

  (19.02.2007) - 37 onurlu yıl

  (12.02.2007) - İnsan hakları ve Yeni Asya

  (05.02.2007) - İlkeli gazete

  (29.01.2007) - Kampanyada son hafta

  (22.01.2007) - Aydınlar konuşuyor

  (15.01.2007) - İşaratü’l-İ’câz: Örnek bir tefsir

  (08.01.2007) - Yeni hediyemiz: Rüya Ansiklopedisi

  (01.01.2007) - Bayram ve Uhuvvet

  (25.12.2006) - Okuyucu desteği

  (18.12.2006) - 28 Şubat hukuku

 

Bütün yazılar

YAZARLAR

  Abdil YILDIRIM

  Abdurrahman ŞEN

  Ali FERŞADOĞLU

  Ali OKTAY

  Cevat ÇAKIR

  Cevher İLHAN

  Davut ŞAHİN

  Faruk ÇAKIR

  Gökçe OK

  Habib FİDAN

  Hakan YALMAN

  Halil USLU

  Hasan GÜNEŞ

  Hasan YÜKSELTEN

  Hülya KARTAL

  Hüseyin EREN

  Hüseyin GÜLTEKİN

  Hüseyin YILMAZ

  Kazım GÜLEÇYÜZ

  M. Ali KAYA

  M. Latif SALİHOĞLU

  Mahmut NEDİM

  Mehmet KARA

  Meryem TORTUK

  Metin KARABAŞOĞLU

  Mikail YAPRAK

  Murat ÇETİN

  Murat ÇİFTKAYA

  Mustafa ÖZCAN

  Nejat EREN

  Nimetullah AKAY

  Raşit YÜCEL

  S. Bahattin YAŞAR

  Saadet Bayri FİDAN

  Sami CEBECİ

  Sena DEMİR

  Serdar MURAT

  Süleyman KÖSMENE

  Vehbi HORASANLI

  Yasemin GÜLEÇYÜZ

  Yasemin Uçal ABDULLAH

  Yeni Asyadan Size

  Zafer AKGÜL

  Zeynep GÜVENÇ

  Ümit ŞİMŞEK

  İslam YAŞAR

  İsmail BERK

  Şaban DÖĞEN


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004