Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Yeni Asyadan Size

Kur’ân heyecanı



Kur’ân ayında Kur’ân okuyalım çağrısında bulunmuş, hayır ve güzellikleriyle manevî iklimimizi bereketlendirecek olan Kur’ân ayı Ramazan’ı Kur’ânla karşılayacağımızın müjdesini vermiştik. Aralarında; Cüz Cüz Kur’ân, Kur’ân Meali, Mealli Büyük Cevşen, Risâle-i Nur’da Hz. Muhammed (asm), Büyük Dua Kitabı ve Safahat gibi değerli eserlerin yer aldığı hediyelerin verildiği kültür kampanyamızı Kur’ân-ı Kerimle taçlandıracak olmamız okuyucularımız tarafından büyük bir şevk ve heyecanla karşılandı.

Kupon neşrine 13 Eylül’de başlanacak olan Kur’ân-ı Kerim’in, Ramazan’la birlikte okuyucularımızın elinde olmasını hedefliyoruz. Matbaamız geceli gündüzlü bir mesai ile Kur’ân’ın baskısını tamamladı. İlk nüshalar da kampanya ve tanıtım çalışmaları için büro ve temsilciliklerimize büyük ölçüde ulaştı. Yeni abone olanlar başta olmak üzere bütün okuyucularımız Kur’ân-ı Kerimlerine, okunan her bir harfine binler sevap yazılan Ramazan’la birlikte kavuşmuş olacaklar.

Planlanan reklâm ve tanıtım kampanyamız da 1 Eylül’de başladı. Ulusal ve mahallî TV-radyo reklâmları ile desteklenen kampanya için önümüzdeki günlerde gazetelere de ilânlar verilecek. Kampanyanın afiş ve el ilânları ise tüm mahallere talep edilen miktarda gönderildi.

Yapılacak diğer tanıtım çalışmaları ise şöyle: Kampanyamız önde gelen haber portalları ve büyük şehirlerde toplu taşıma araçları ile duyurulacak. Bu maksatla İstanbul’da 1500 otobüse afiş asılacak. Kalabalık meydanlarda abone standları açılacak.

Kampanyamıza katılarak, ihlâs ve fedakârlıkla çalışma yapan büro ve temsilciliklerimize başarılar ve kolaylıklar diliyoruz.

Gayret bizden, tevfik Allah’tan...

***

Fuarlara katılıyoruz

Yeni yayın dönemi ile birlikte fuarlardaki hareketlilik de başladı. Yeni Asya Neşriyat, 31 Ağustos’ta Fuar Alanında açılan 76. Uluslararası İzmir Fuarına tüm ürünleriyle katılıyor. 9 Eylül’e kadar açık olacak fuardaki standımızda, yeni tanzimle yayınlanan Risale-i Nur Külliyatı başta olmak üzeri bütün yayınlarımız indirimli fiyatlarla okuyuculara sunulacak. Fuar boyunca yazarlarımız kitaplarını imzalayacak, okurları ile sohbet imkânı bulacaklar.

Öte yandan Yeni Asya Neşriyat Ramazan’da açılacak olan dinî yayınlar fuarına da katılıyor. Ramazan’ın ikinci haftasında İstanbul ve Ankara’da açılacak fuarlardaki standlarımızda neşriyatımızın seçkin eserlerini teşhir imkânı bulacağız.

Aynı dönemde katılacağımız fuarlardan bir diğeri de İstanbul-Beylikdüzü’nde açılacak olan TÜYAP Kitap fuarı olacak.

Okuyucularımızı indirimli fiyatlarla kitap edinebilme fırsatı bulacakları fuarlardaki standlarımıza bekliyoruz.

***

Takvime start

Görsellik ve muhteva açısından beğenilen ve alışılmış kalitesini koruyan Yeni Asya Takvimde 2008 yılı hazırlıkları sürüyor. Muhteva ve çeşitlilik açısından çıtayı yükseltmeyi hedefleyen takvim birimi, bu sene de sürprizlerle piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Takvim çeşitleri hakkındaki detaylı bilgileri önümüzdeki haftalarda sizlerle paylaşmayı umuyoruz.

***

Kurullar toplandı

Malî, Yayın, Eğitim ve Sosyal Kurullar (MAYES) geçtiğimiz hafta sonu Ankara’da toplandı. Toplantının ilk günü kurullar kendi yürütme kurullarında Ocak-Ağustos dönemini değerlendirerek, Eylül-Aralık dönemi hedefleri üzerinde durdular. Bölge temsilcilerinin katılımı ile yapılan toplantılarda alt grup ve bölge temsilcilerinin teklifleri ele alındı, birim raporları okundu. 2007-2008 faaliyet dönemi hedefleri üzerinde duruldu. Toplantılarda ayrıca MAYES Ortak Yürütme Kuruluna götürülecek teklifler belirlendi.

Yayın Kurulunun toplantısına Yeni Asya AŞ adına; gazete, dergiler, yayınevi, satış ve pazarlama, abone ve dağıtım, tanıtım ve pazarlama, idarî ve malî işler, matbaa ve teknik hizmetler ile Bizim Radyo birimlerinin raporları sunuldu.

Aynı günlerde toplanan Yeni Asya Genel Yürütme Kurulu da geçmiş dönem hizmetlerini değerlendirerek gelecek dönemdeki hedefler üzerinde görüş alış verişinde bulundu.

Hepinize hayırlı haftalar diliyoruz.

03.09.2007

E-Posta: [email protected]


 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Önceki Yazıları

  (27.08.2007) - Tatil biterken

  (20.08.2007) - Kur’ân ayında Kur’ân okuyalım

  (13.08.2007) - Bizim Radyo'da yeni dönem

  (06.08.2007) - Bediüzzaman Seti

  (30.07.2007) - Sünnet-i Seniyye edeptir

  (23.07.2007) - Seçim sonrası

  (16.07.2007) - Seçim haftası

  (09.07.2007) - İçtimaî-Siyasî tesbitler

  (02.07.2007) - Bürolarımız toplandı

  (25.06.2007) - Bir şaheser daha

 

Bütün yazılar

YAZARLAR

  Abdil YILDIRIM

  Abdurrahman ŞEN

  Ali FERŞADOĞLU

  Ali OKTAY

  Cevat ÇAKIR

  Cevher İLHAN

  Davut ŞAHİN

  Faruk ÇAKIR

  Gökçe OK

  Habib FİDAN

  Hakan YALMAN

  Halil USLU

  Hasan GÜNEŞ

  Hasan YÜKSELTEN

  Hülya KARTAL

  Hüseyin EREN

  Hüseyin GÜLTEKİN

  Hüseyin YILMAZ

  Kazım GÜLEÇYÜZ

  Kemal BENEK

  M. Ali KAYA

  M. Latif SALİHOĞLU

  Mahmut NEDİM

  Mehmet KARA

  Meryem TORTUK

  Mikail YAPRAK

  Murat ÇETİN

  Murat ÇİFTKAYA

  Mustafa ÖZCAN

  Nejat EREN

  Nimetullah AKAY

  Raşit YÜCEL

  S. Bahattin YAŞAR

  Saadet Bayri FİDAN

  Sami CEBECİ

  Sena DEMİR

  Serdar MURAT

  Suna DURMAZ

  Süleyman KÖSMENE

  Vehbi HORASANLI

  Yasemin GÜLEÇYÜZ

  Yasemin Uçal ABDULLAH

  Yeni Asyadan Size

  Zafer AKGÜL

  Zeynep GÜVENÇ

  İslam YAŞAR

  İsmail BERK

  Şaban DÖĞEN


 Son Dakika Haberleri