Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Yeni Asyadan Size

Seçim sonrası



Proje ve çözüm tekliflerinden ziyade polemik ve şahsî atışmaların öne çıktığı bir seçim dönemini geride bıraktık. Partilerin seçim beyannamelerine yansıyan bir takım vaadleri olsa da bunların çoğunun pratikte uygulanabilir gözükmediği seçmen tarafından da teyid edildi.

Biz gazete olarak, bu seçim döneminde dengeli ve yapıcı bir yayın anlayışı ile geçmiş iktidarın genişletemediği hak ve özgürlük alanları ile düşünce ve inanç hürriyeti önündeki yasaklara vurgu yaptık. Seçimlerde iddialı olan bazı partilerin programlarında yer vermedikleri insan hakları, demokratikleşme, kanunsuz yasakların kaldırılması ve AB gibi konuları ısrarla gündeme getirdik. Bediüzzaman’ın muhteşem ifadesiyle “Ben ekmeksiz yaşarım, hürriyetsiz yaşayamam” dedik. Yapacağımız tercihlerin bu mânâya hizmet etmesi tavsiyesinde bulunduk.

Türkiye seçimini yaptı ve bir kez daha millî irade tecellî etti. Bu yazı yazıldığı sırada sandıklar henüz açılmamıştı. Sonuçların ülkemize hayırlar getirmesini diliyor, yeni kurulacak hükümetten, öncelikle, bir demokrasi projesi olan AB üyeliği için daha fazla çaba harcamasını ve özgürlüklerin önündeki engelleri kaldırmasını bekliyoruz.

***

Külliyat kampanyası uzatıldı

Yeni Asya Neşriyat tarafından yeni bir tanzimle yayına hazırlanan renkli büyük boy külliyattaki yaz kampanyası yoğun talep üzerine 31 Temmuz’a kadar uzatıldı.

Her eve bir külliyat mânâsından hareketle düzenlenen kampanyanın bir de hediyesi var. Bu kampanya ile külliyat alanlara Risâle-i Nur cd’si hediye ediliyor. Şok fiyat indirimlerinin uygulandığı kampanyanın şartları gazetemizde yayınlanan ilânlarla duyuruluyor. Lügatçenin aynı sayfada yer verildiği, indeks, dipnot ve kronolojik bilgiyle zenginleştirilerek anlaşılması daha da kolaylaştırılan külliyata bu kampanya ile en hesaplı ve en kolay şekilde sahip olabileceksiniz. Bu fırsatı kaçırmayın.

Kampanyamız İzmit başta olmak üzere, Adana, İstanbul, Tokat, Kdz. Ereğli, Diyarbakır, Şanlıurfa, Denizli, Ankara, Bursa, Kastamonu, Muş ve Van’da büyük ilgiyle karşılandı.

***

Kampanyada fırsat kaçmadı

Birbirinden değerli eserlerin hediye edildiği promosyon kampanyamız İstiklâl şairimiz Mehmet Âkif Ersoy’un Safahat adlı muhteşem eseriyle taçlandı.

Eser, araştırmacı M. Ertuğrul Düzdağ’ın kontrolünde neşre hazırlandı. Safahat’ı teşkil eden yedi kitabın tam metni ile, Safahat dışında kalmış bir kısım şiirlerinin de derlendiği eserin giriş kısmında, İstiklâl şairinin Ertuğrul Düzdağ tarafından kaleme alınmış geniş bir hayat hikâyesi yer alıyor.

Kupon neşrine geçen hafta başladığımız şaheserde fırsat kaçmadı. Kampanyadan geç haberdar olanlar için yeni bir imkân daha sunuyoruz. Millî şairimizin bu unutulmaz eserini kütüphanelerine kazandırmak ya da dostlarına hediye etmek isteyenler kupon neşri bitiminde yayınlanacak yedek kuponlarla eksiklerini tamamlayabilecekler.

Örnek kitapların kendilerine gönderildiği temsilcilerimiz de ‘saha çalışmaları’nı hız kesmeden sürdürüyorlar.

***

www.mehmetkutlular.com yayında

Gazetemiz imtiyaz sahibi Mehmet Kutlular sanal âlemde sizlerle buluşuyor. www.mehmetkutlular.com adresinde yayına başlayan sitede Kutlular’ın biyografisi, başyazıları, seminer ve konferanslardaki konuşma metinleri ve videoları yanında, medyada kendisine atfen çıkan yazı ve haberlere ilişkin değerlendirmeleri de yer alacak.

Yeni Asya okuyucuları ile kendisi arasında yeni bir iletişim kanalı olacak sitede, gündeme ilişkin sorular da cevaplandırılacak.

Hepinize hayırlı haftalar diliyoruz...

23.07.2007

E-Posta: [email protected]


 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Önceki Yazıları

  (16.07.2007) - Seçim haftası

  (09.07.2007) - İçtimaî-Siyasî tesbitler

  (02.07.2007) - Bürolarımız toplandı

  (25.06.2007) - Bir şaheser daha

  (18.06.2007) - Kitapta yaz atağı

  (11.06.2007) - Bediüzzaman ve Demokratlar

  (04.06.2007) - Okuma zamanı

  (28.05.2007) - Örnek bir dâvâ adamı

  (21.05.2007) - Toplantı'nın ardından

  (14.05.2007) - Toplantı haftası

 

Bütün yazılar

YAZARLAR

  Abdil YILDIRIM

  Abdurrahman ŞEN

  Ali FERŞADOĞLU

  Ali OKTAY

  Cevat ÇAKIR

  Cevher İLHAN

  Davut ŞAHİN

  Faruk ÇAKIR

  Gökçe OK

  Habib FİDAN

  Hakan YALMAN

  Halil USLU

  Hasan GÜNEŞ

  Hasan YÜKSELTEN

  Hülya KARTAL

  Hüseyin EREN

  Hüseyin GÜLTEKİN

  Hüseyin YILMAZ

  Kazım GÜLEÇYÜZ

  Kemal BENEK

  M. Ali KAYA

  M. Latif SALİHOĞLU

  Mahmut NEDİM

  Mehmet KARA

  Meryem TORTUK

  Mikail YAPRAK

  Murat ÇETİN

  Murat ÇİFTKAYA

  Mustafa ÖZCAN

  Nejat EREN

  Nimetullah AKAY

  Raşit YÜCEL

  S. Bahattin YAŞAR

  Saadet Bayri FİDAN

  Sami CEBECİ

  Sena DEMİR

  Serdar MURAT

  Suna DURMAZ

  Süleyman KÖSMENE

  Vehbi HORASANLI

  Yasemin GÜLEÇYÜZ

  Yasemin Uçal ABDULLAH

  Yeni Asyadan Size

  Zafer AKGÜL

  Zeynep GÜVENÇ

  İslam YAŞAR

  İsmail BERK

  Şaban DÖĞEN


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004