"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP'liler, bozkurt işareti yapan kadını darp etti iddiası

05 Haziran 2015, Cuma 09:59
Balıkesir’de AKP’nin seçim yürüyüşü sırasında bozkurt işareti yaptığı iddia edilen bir kadın partililer tarafından darp edildi.

Olayın duyulmasının ardından karakol önünde toplanan MHP’liler duruma tepki gösterdi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı. Duruma tepki gösteren Balıkesir eski belediye başkanı ve MHP milletvekili adayı İsmail Ok, “Kendini bilmez birisi uçarak tekme atıyor, ağza alınmayacak sözler sarf ediyor. Gerekirse gece gündüz kendimiz kadınlarımızı koruyacağız. AKP’nin paralı askerlerine Türkiye kadınını dövdürtmeyiz. Kendimizi koruyacağız, devleti göreve davet ediyoruz.” dedi.

Olay dün saat 22.00 sıralarında Bahçelievler Mahallesi Teknik Lise Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre AKP Altıeylül İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen seçim yürüyüşüne katılan AKP'li grup, bir apartmanın önünden geçtiği sırada Berrin Yıldız (52) isimli kadın bozkurt işareti yaptı. Bunun üzerine grupta bulunanlardan bazıları kadına küfür edip saldırdı. Darp edilen kadın çevredekilerin araya girmesiyle kurtarıldı. 

Yakınlarının haber vermesiyle olay yerine gelen MHP Balıkesir İl Başkanı Argun Atıcı, darp edilen Berrin Yıldız ile birlikte Bahçelievler Karakolu’na giderek şikayetçi oldu. Olayın ardından Yıldız’ı darp ettiği iddia edilen bir kişi gözaltına alındı. İfadesi alınan kadın, İl Başkanı Atıcı ile birlikte Balıkesir Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şahsı teşhis etti.

Olayı haber alan çok sayıda partili de karakol önüne geldi. Uzun süre karakol önünde bekleyen ve duruma tepki gösteren partililer, bir kadına yapılan çirkin davranışın kabul edilemez olduğunu ifade etti. 

Yaklaşık 3 saat karakolun önünde bekleyen kalabalık MHP il yöneticilerinin uyarısı üzerine alkışlarla olaysız bir şekilde dağıldı. 

Okunma Sayısı: 2230
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı