"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cezaevlerinde 552 bebek var

24 Nisan 2024, Çarşamba 01:14
Adalet Bakanlığı’nın 2023 verilerine göre Türkiye’de 0-6 yaş arası 552 çocuk anneleriyle birlikte cezaevinde kalıyor.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Elif Esen, 23 Nisan Çocuk Bayramı sebebiyle anneleriyle beraber Sincan ve Silivri cezaevlerinde kalan çocukları ziyaret etti. Çocukların bayramını kutlayan Esen, cezaevindeki anneler ve idarecilerle de görüştü.

Gazete Duvar’dan Ceren Bayar’ın haberine göre, iki cezaevinde de çocuklar için sunulan hizmetlerin nitelikli olduğundan da bahseden Esen, “Ne kadar nitelikli olsa da çocuklar anneleriyle beraber mahpus. Ne olursa olsun bir hapishane ortamı. Belki anneler bu cezayı hak ediyor ama çocuklar hiç hak etmiyor. 23 Nisan bayramını diğer çocuklar gibi özgürce, dışarıda kutlamaları gerekirken cezaevinde, esaret altında yaşıyorlar” dedi.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1154
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • S.topuz

    25.4.2024 12:32:27

    Mahpushaneler (İslâhhaneler) uydurma ve iftira suçlarla töhmet altında bırakılan MASUM insanlar ve bebekleriyle doldurulmuşken, gerçek SUÇLULAR ve islâh olması gereken binlerce genç, terör estiren uyuşturucu ve çete, kap-kaç gupları toplumun içinde cirit atıyorlar, toplumu huzursuz etmeye devam ediyorken, bizim Siyasíler ve meclisin ve milletin Vekillerinin tüyleri bile kıpırdamadan, normal hayatlarını devam ettirmek gayret ve çabasındalar, maalesef! Allah c.c buna daha ne kadar müsaade eder bilemem, ama mutlaka ihmâl etmez!... 😪😭😢🙌🌹🤲🌹❤😪☝️🌙🕊🕊🕊🌍🇹🇷🇵🇸🇵🇸🇵🇸

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı