"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

O savcı ile ilgili yeni gelişme...

15 Mayıs 2017, Pazartesi 17:15
İki engelli çocuğunun bulunması dolayısıyla denetimli serbestlik beklerken Kocaeli Cezaevi’nden Silivri Cezaevi’ne nakledilen eski Kocaeli Savcısı Seyfullah Çakmak, Kocaeli’ne geri getirildi.

Çakmak, olağanüstü hâl (OHAL) uygulamasında çıkarılan kanun hükmünde kararname (KHK) ile ihraç edilmiş, örgüt üyesi olduğu iddiasıyla tutuklanmıştı.

Eski MAZLUMDER Başkanı Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun ilk olarak eşinin mektubu üzerine, ardından da çocuklarını ziyaret ettikten sonra kaleme aldığı yazılarda durumunu dile getirdiği Kocaeli eski savcısı Seyfullah Çakmak, İstanbul Silivri Cezaevi’nden Kocaeli T Tipi Cezaevi’ne geri getirildi. Ömer Faruk Gergerlioğlu, “Hep kötü haber vereceğiz, güzel haber!.. Engelli çocukların babası savcı Seyfullah Çakmak’ın gönderildiği Silivri’den Kocaeli T tipi’ne geri gönderilmesini makalelerimizde ısrarla istiyorduk. Bu sabah geri göndermişler, anne sevinç gözyaşlarıyla aradı. İnşaallah tutuksuz yargılandığını da duyarız, engelli çocukların yanında olmalı o” ifadesini kullandı.

***

Okumak için tıklayınız:

Bu çocuklar da mı suçlu?

 

Okunma Sayısı: 7273
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    15.5.2017 18:12:25

    Dua ediyoruz.Rabbim inşaallah en kısa zamanda tutuksuz yargılanmasını ve haksızlığa uğrayıp mağduriyeti ile işine dönmesini nasip eylesin.Tüm masum,mazlum ve mağdurlar içinde aynı dualarımızı yapıyoruz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı