"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yassıada projesi iflas etti

08 Nisan 2022, Cuma 19:00
Demokrasi ve Özgürlükler Adası olarak adı değiştirilen Yassı Ada’da 2018 yılında açılan 5 yıldızlı otel, zarar ettiği gerekçesiyle devrediliyor.

Rezervasyon yaptırmak isteyenlere ‘Tadilattayız’ denilirken, oteli işleten Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı Gümrük ve Turizm İşletmeleri Genel Müdürü Ömür Gebeş, otelin işletme hakkının kamuya devredilmesi için görüşmelerin başlandığını duyurdu.

Oda Tv’nin haberine göre, yap-İşlet-devret projesi kapsamında 2018 yılında hizmete açılan otel, 4 yıl sonra kapılarını müşteriye kapattığı ortaya çıktı. ‘Kral’ dairesinin gecelik 7 bin 500 TL olduğu otelde rezervasyon yapmak için arayan kişi sayısının ise 3’ü geçmediği kaydedildi.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1874
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    9.4.2022 08:22:08

    AKP nin iflas etmeyen hangi projesi var.28 ŞUBAT Ürünü,W.DC.Menşeli AKP de iflas etti.Yakında milletin vicdanı ile tedavülden,mer'iyetten tam kaldırılacaktır inşaallah.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı