Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Yeni Asyadan Size

39. yıl mesajları



39. hizmet yılımıza girişimiz vesilesiyle çeşitli kuruluşlardan bize ulaşan kutlama mesajları ile okurlarımızın verdikleri tebrik ilânları geçtiğimiz günlerde gazetemizde yayınlandı.

Takip eden günlerde aldığımız mesajları da bu köşede okurlarımızla paylaşırken, 39. yıl sevincimizde bizimle ortak olan bütün okuyucu ve dostlarımıza tekrar teşekkürlerimizi sunuyoruz.

***

Kahraman Alpak: Risale-i Nur’u yeni yeni tanıyordum. TRT reklamlarında “Risale-i Nur Külliyatı Yeni Asya’dan herkese bedava” anonsunu duyunca Yeni Asya’yı aramaya başladım. Bedava’ya takılmıştım. Daha sonra gazeteye abone oldum. Okuduğum hiçbir yazıyı diğerine tercih edemiyor, gazeteyi bütün olarak saklıyordum.

Şırnak-Cizre’de er olarak askerlik yaptığım karakolda gazeteye abone olmuştum. Hatta komutanım gazeteyi görünce “Sen de mi bunlardansın?” deyince cevabım gecikmemişti. “Evet, komutanım, özellikle Lâhika sayfası nöbetime daha huzurlu gitmemi sağlıyor” deyince “Biz de Müslümanız” demişti.

Aynı kaynaktan beslenmenin verdiği heyecanla gazetecilik mutfağına arada bir girsem de, esas itibarıyla okuyucu olarak gazetemden çok istifade ediyor, hangi meslek grubunda olursak olalım, birey olarak herkesin olaylara Yeni Asya’nın gözüyle bakmasını arzu ediyorum.

Gerçek’ten ya da gerçeklerden haber veren, Hakkın hatırını hiçbir şeye değişmeyen Yeni Asya’yı okuyucuları aynı heyecanla her gün bekleyecek. Yeni Asya ailesine çalışmalarında başarılar dilerim.

***

Atilla Palangalı (DP Kütahya İl Başkanı): Yeni Asya gazetesinin 39. kuruluş yıldönümünü Kütahya teşkilâtları adına kutlarım. Dünden bugüne demokrat misyonun her zaman yanında olan Yeni Asya ailesinin verdiği feyizden yararlanmaktayız. Bundan sonra da Yeni Asya gazetesinin geniş kitlelere ulaşmasını diler, en içten samimî dileklerimle başarılara ulaşmanızı temennî ederim.

***

Salih Aytemur: Kurulduğu günden beri doğru, isabetli yayınlarıyla şaşırtmayan, deniz feneri gibi yol gösteren, istikrarlı, ülkemizin ve milletimizin menfaatlerini her zaman herşeyin üstünde tutan, 21 yıldır takip ettiğim Yeni Asya gazetesinin 39. yıldönümünü en güzel duygularla kutlar, nice 39. yıllar dileğiyle tüm Yeni Asya çalışanlarına bizlere böylesi bir gazeteyi ulaştırmak için verdikleri emekten dolayı en kalbî şükranlarımı sunar, hepsini tebrik ederim.

***

M. Veysi Durmaz: Hakikatin savunucusu gazetemiz Yeni Asya’nın 39. yılını tebrik ederim. Aynı doğrultuda, Risale-i Nur çizgisinde devam diyoruz. Allah muvaffak etsin.

***

Emin Adsaz: Yeni Asya’nın 39. yılını tebrik eder, Kur’ân’a, imana ve İslâma olan hizmetlerinin artarak devam etmesini dilerim.

***

Nurgül Seçgin: Gözümüzün nuru gazetemizin 39. hizmet yılını tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim. Rabbim hizmetinizi daim eylesin inşaallah..

***

M. Said Çakır: 38 yıldır medyada `Hakkın hatırı âlîdir, hiçbir hatıra feda edilmez’ düsturunu destanlaştıran Yeni Asya’nın kıymetli yazar ve okurlarını tebrik ediyor, kıyamete kadar sürecek olan mücadelesinde, Rıza-yı İlâhîden baska maksat edinmemesini niyaz ediyorum.

***

Eğitim Merkezi 8. dönem öğrencileri: Gazetemizin 39. yılının hayırlara vesile olmasını dileriz. Allah hizmetinize, kaleminize kuvvet versin. Dualarımız sizinle.

25.02.2008

E-Posta: [email protected]


 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Önceki Yazıları

  (18.02.2008) - 39. yıla doğru

  (11.02.2008) - Ses getiren manşetler

  (04.02.2008) - Gezi notları

  (28.01.2008) - Önemli uyarılar

  (21.01.2008) - Başörtüsü ve Yeni Asya

  (14.01.2008) - Ajanda köşesi

  (07.01.2008) - İki önemli çalışma

  (31.12.2007) - Dış geziler

  (10.12.2007) - Önemli bir yazı dizisi

  (03.12.2007) - 8. Bediüzzaman Sempozyumu

 

Bütün yazılar

YAZARLAR

  Abdil YILDIRIM

  Abdurrahman ŞEN

  Ahmet ARICAN

  Ali FERŞADOĞLU

  Ali OKTAY

  Cevat ÇAKIR

  Cevher İLHAN

  Davut ŞAHİN

  Fahri UTKAN

  Faruk ÇAKIR

  Gökçe OK

  Habib FİDAN

  Hakan YALMAN

  Halil USLU

  Hasan GÜNEŞ

  Hasan YÜKSELTEN

  Hülya KARTAL

  Hüseyin EREN

  Hüseyin GÜLTEKİN

  Hüseyin YILMAZ

  Kadir AKBAŞ

  Kazım GÜLEÇYÜZ

  Kemal BENEK

  M. Ali KAYA

  M. Latif SALİHOĞLU

  Mahmut NEDİM

  Mehmet C. GÖKÇE

  Mehmet KAPLAN

  Mehmet KARA

  Meryem TORTUK

  Mikail YAPRAK

  Murat ÇETİN

  Murat ÇİFTKAYA

  Mustafa ÖZCAN

  Nejat EREN

  Nimetullah AKAY

  Nurettin HUYUT

  Osman GÖKMEN

  Raşit YÜCEL

  Rifat OKYAY

  S. Bahattin YAŞAR

  Saadet Bayri FİDAN

  Saadet TOPUZ

  Sami CEBECİ

  Sena DEMİR

  Serdar MURAT

  Suna DURMAZ

  Süleyman KÖSMENE

  Vehbi HORASANLI

  Yasemin GÜLEÇYÜZ

  Yasemin Uçal ABDULLAH

  Yeni Asyadan Size

  Zafer AKGÜL

  Zeynep GÜVENÇ

  İslam YAŞAR

  İsmail BERK

  İsmail TEZER

  Şaban DÖĞEN

  Şükrü BULUT


 Son Dakika Haberleri