"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

311 milyon dolar buhar oldu

27 Haziran 2025, Cuma
Orman Genel Müdürlüğü’nden ‘’Helikopter Alımı’’ için Savunma Sanayi Destekleme Fonu’na aktarılan 311 milyon dolar buhar oldu. Sayıştay da bu paranın akıbetine ilişkin kayıt bulamadı.

Sözcü’nün haberine göre, Temmuz 2021’de Ege ve Akdeniz bölgelerinde çıkan yangınlar yüzünden çok sayıda orman kül olurken, yüzlerce hayvan telef oldu. Bu dönemde Türkiye’nin yangınları söndürme helikopter filosunun yetersizliği tartışmalara sebep olmuştu. Her sene bir öncekinde daha sıcak geçen Türkiye’de 2025’te de tehlike devam ediyor.

Haber Merkezi

 

Okunma Sayısı: 493
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mehmet Kaşlıoğlu

    28.6.2025 00:37:39

    Üç yüz onbir milyon dolar; yani on iki milyar dört yüz kırk milyon liranın akibeti meçhul. El insaf ! Allah'tan korkun ! Peygamber'den utanın ! Bu nasıl bir vicdan ?! Yamyam kabilelerin reisleri bile böyle bir vahşete rıza göstermez. Siz rûz-i mahşere ve hesap gününe inanmıyor musunuz ?! O beğenmediğiniz ve fakat her nevi rezil ü rüsvâsını taklit ettiğiniz hangi Avrupa memleketinde böyle bir vicdansızlık şimdiye kadar vâki olmuştur acaba ? Beli bükülmüş ihtiyar ve ihtiyarelerin,çaresiz anne ve babaların, öksüz ve yetimlerin,ağzı süt kokan sabilerin elleri dünyada da mahşer gününde de yakanızda olacak !!! Unutmayın ! Yaptığınız zerre kadar kötülüğün cezasını çekeceksiniz !

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı

En Çok Okunanlar