"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘One minute’ ne oldu?

09 Mart 2022, Çarşamba 18:00
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog’u Cumhurbaşkanlığı’nda ağırladı.

Erdoğan ve Herzog ortak basın toplantısında konuştu
Herzog’un ziyaretine tepki

2008’den bu yana Türkiye’yi ziyaret eden ilk İsrailli lider olan Herzog’un gelişine Saadet Partisi’den tepki var. Resmî ziyareti ‘utanç verici’ olarak tanımlayan partililer, Türkiye genelinde ortak basın açıklaması yaptı. ‘Herzog’u Ülkemizde İstemiyoruz!’ çağrısıyla bir araya gelen Saadet Partililerin Ankara’daki açıklaması Ulus Meydanı’nda gerçekleşti. Gazete Duvar’ın haberine göre, Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Fatih Beyazıt tarafından okunan açıklamada, Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde Davos Zirvesi’ndeki “one minute” (bir dakika) çıkışına da gönderme yapıldı. Saadet Partililer, Erdoğan’a “Ne oldu ‘one minute’ çıkışınıza?” diye sordu.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1714
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    10.3.2022 02:13:30

    O bir senaryo idi.O zamanında tepe tepe kullanıldı.Şimdi yeni senaryolar matinede.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı