"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tankerciler yol kapattı

05 Eylül 2014, Cuma
Şırnak Silopi’de kendilerine akaryakıt taşımacılığı izin belgesi verilmediğini gerekçe gösteren tanker şoförlerinin Silopi-Cizre karayolunu tankerlerle ulaşıma kapattıkları eyleme ara verildi.
Eylem yapan tanker şoförlerini temsilen bir grup, sorunlarının çözümü için Silopi Kaymakamı Suat Demirci ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ufuk Ekinci ile görüştü. Görüşmenin ardından açıklama yapan tanker şoförü Mehmet Ali Nayır, eylemlerine 10 gün ara verdiklerini söyledi. Nayır, sorunlarının bu süre içerisinde çözülmemesi halinde eyleme yeniden başlayacaklarını bildirdi. Eylemin sona ermesiyle karayolu yaklaşık 11 saat sonra yeniden ulaşıma açıldı.
Okunma Sayısı: 591
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı