14 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yeni Asyadan Size

Bir temsilcimizin hizmet hikâyesi


A+ | A-

Alaçam Temsilcimiz Serkan Dağlı’nın Kozaklı-Nevşehir toplantısında herkesi hislendiren hizmet hikâyesini, kendi ağzından sizlere sunuyoruz:

“2008’in Mayıs’ı. 2,5 yıl fiilen dağıtımını yaptığımı ve iyi bir okuyucusu olduğum bir gazeteden, fikrî çizgide uyuşamadığım için ayrılma kararı aldım. Risale-i Nur’u sürekli okuyordum. Özellikle Zübeyir Ağabeyin ‘Yirmi sayfa okuyan hizmet eder’ prensibi beni daha çok okumaya sevk ediyordu. Dört gazete ve üç dergiye aboneydim. Sürekli okuyor, okumayı seviyordum.

“Fakat belli bir süreden sonra bu gazeteler yeterli gelmemeye başladı. Risale-i Nur’u anlatan bir gazetenin olup olmadığını araştırırken Yeni Asya logosu ile karşılaştım. İçeriğini beğendim ve gazete bayiinden her gün bir gazete getirmesini istedim. Gazete bir hafta gibi bir sürede bayiye geldi. İki saat boyunca inceledim ve aradığım gazetenin Yeni Asya olduğuna karar verdim. Daha önce okuduğum gazeteleri bıraktım ve Yeni Asya’yı düzenli olarak almaya başladım. İlk başlarda gazete günaşırı geliyordu. Daha sonra günü birlik gelmeye başladı. Ben de bu gazeteyi herkes tanımalı düşüncesi ile iki gazete almaya başladım. Birini çalıştığım avukatlık bürosuna alıyor, diğerini her gün farklı çay ocakları ve işyerlerine bırakıyordum. Daha sonra abone çalışmasına başladım ve ilk gün sayı 8 oldu.

“Ankara-Kızılcahamam’daki gazete toplantısına katıldım ve ‘cüz cüz Kur’ân kampanyası’ ile ilgili daha fazla bilgi edindim. Geldikten sonra çalışmalara başladım. 20-30 derken abone sayısı 60’ı buldu Elhamdülillah. Bu vesile ile Alaçam Yeni Asya ile Risale-i Nurları daha iyi tanıma imkânı buldu. Gazeteyi tanıyanlar şaşkınlıklarını gizleyemediler ve bu gazetenin neden bu zamana kadar kendilerine ulaşmadığından yakındılar. İlk başlarda karşı çıkanlar daha sonra gazeteye abone oldular ve helâllik istediler.

“Ve yıl 2010. Yeni Asya Bürosu açıldı. Onlarca gence Cumartesi ve Salı günleri yapılan Risale-i Nur dersleri ile Kur’ân hakikatleri hızla yayılıyor. Ve ben Yeni Asya’yı dinî ve imanî noktalardaki vazifesi, demokrasi mücadelesi ve Hakkın hatırını esas tutan duruşu ile iki yıldır hiç ara vermeden her sabah bir saatimi ayırarak okuyor, hizmetteki aşk ve şevkimi gazetemden alıyorum. Hizmetimize yeni katılan Turgay kardeşimle birlikte kıyamete istikamette gitmeyi Cenâb-ı Hak’tan niyaz ediyor, bu hizmete omuz veren herkesi can-ı gönülden tebrik, ve dualarınızı talep ediyorum.

[email protected]

«««

Ramazan sayfası

Üç Ayların girmesi ile Ramazan hazırlıkları da hız kazandı. Geçen hafta Ramazan kampanyamızı duyurmuştuk. Bu hafta da Ramazan sayfası için bir duyuruda bulunalım.

Babıalide Yeni Asya’nın başlattığı güzel bir gelenek olan ve bugün pekçok gazete tarafından benimsenen Ramazan sayfamız her yıl farklı bir şekil ve muhteva ile karşınızda oluyor.

Önemli bir bölümü eli kalem tutan okuyucularımızın katkılarıyla hazırlanan sayfamız için, bu sene de aynı çağrıyı tekrarlamak istiyoruz. Çağrımız hem geçen yıllarda sayfamıza katkıda bulunan, hem de bu sene için hazırlık yapmış eser sahipleri için geçerli. Ramazan sayfasının mânâ ve muhtevasına uygun çalışmalarınızı Ağustos ayı başında elimizde olacak şekilde bekliyoruz. Mümkünse bilgisayar ortamında yazılmış, Ramazan sayfası formatına uygun, kısa, öz ve çarpıcı, tefekküre dayalı düz yazı, şiir ve fotoğraf çalışmalarınızı [email protected] adresine göndermeniz yeterli.

«««

Sentezhaber yenilendi

Yeni Asya Medya Grubu bünyesinde yayın yapan haber portalı sentezhaber.com yenilenen ara yüzüyle hizmet vermeye devam ediyor. Gelişen olaylara göre sürekli güncellenen haber portalı, okuyuculardan gelen yorumlara da açık. Risale-i Nur eksenli haber ve yorumlara ağırlıklı olarak yer verilen siteyi ziyaret edenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor.

«««

Abone takibi

Abone ve Dağıtım Servisimiz, daha önce gazetemize abone olup da, çeşitli sebeplerle bırakmış olan eski okuyucularımız için bir çalışma başlattı. Bu iş için görevlendirilen Murat Ok adlı kardeşimiz Anadolu’daki temsilcilerimizi arayarak, eski abonelerimizin iletişim bilgilerini alıyor ve onlarla irtibata geçiyor. Temsilcilerimizden bu konuda kardeşimize yardımcı olmalarını talep ediyoruz.

14.06.2010

E-Posta: [email protected]


 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Önceki Yazıları

  (07.06.2010) - Üç Aylar geliyor

  (31.05.2010) - Toplantının ardından

  (24.05.2010) - Toplantı haftası

  (17.05.2010) - Tabiat Risalesi’ne de büyük ilgi

  (10.05.2010) - Tabiat Risalesi

  (03.05.2010) - Yeni Asya’nın gündem takibi

  (26.04.2010) - Yine haklı çıktık

  (19.04.2010) - Gül kokulu Kutlu Doğum hediyesi

  (12.04.2010) - İşte Asr-ı Saadet

  (05.04.2010) - Sıra 20 Nisan’da


Son Dakika Haberleri

Bütün yazılar

YAZARLAR

  Abdil YILDIRIM

  Abdullah ERAÇIKBAŞ

  Abdullah ŞAHİN

  Ahmet ARICAN

  Ahmet BATTAL

  Ahmet DURSUN

  Ahmet ÖZDEMİR

  Ali FERŞADOĞLU

  Ali OKTAY

  Ali Rıza AYDIN

  Atike ÖZER

  Baki ÇİMİÇ

  Banu YAŞAR

  Cevat ÇAKIR

  Cevher İLHAN

  Elmira AKHMETOVA

  Fahri UTKAN

  Faruk ÇAKIR

  Fatma Nur ZENGİN

  Gökçe OK

  Gültekin AVCI

  H. Hüseyin KEMAL

  H.İbrahim CAN

  Habib FİDAN

  Hakan YALMAN

  Hakan YILMAZ

  Halil USLU

  Hasan GÜNEŞ

  Hasan YÜKSELTEN

  Hüseyin EREN

  Hüseyin GÜLTEKİN

  Kadir AKBAŞ

  Kazım GÜLEÇYÜZ

  M. Ali KAYA

  M. Latif SALİHOĞLU

  Mehmet C. GÖKÇE

  Mehmet KAPLAN

  Mehmet KARA

  Mehmet YAŞAR

  Mehtap YILDIRIM

  Meryem TORTUK

  Mikail YAPRAK

  Murat ÇETİN

  Muzaffer KARAHİSAR

  Nejat EREN

  Nimetullah AKAY

  Osman GÖKMEN

  Osman ZENGİN

  Raşit YÜCEL

  Recep TAŞCI

  Rifat OKYAY

  Robert MİRANDA

  Ruhan ASYA

  S. Bahattin YAŞAR

  Saadet BAYRİ

  Saadet TOPUZ

  Said HAFIZOĞLU

  Saliha FERŞADOĞLU

  Sami CEBECİ

  Selim GÜNDÜZALP

  Semra ULAŞ

  Suna DURMAZ

  Süleyman KÖSMENE

  Umut YAVUZ

  Vehbi HORASANLI

  Yasemin GÜLEÇYÜZ

  Yasemin YAŞAR

  Yeni Asyadan Size

  Zafer AKGÜL

  Ümit KIZILTEPE

  İbrahim KAYGUSUZ

  İslam YAŞAR

  İsmail BERK

  İsmail TEZER

  Şaban DÖĞEN

  Şükrü BULUT

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.