"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Danıştay üyesinden geri adım

10 Haziran 2018, Pazar 19:45
Danıştay Üyesi Aysel Demirel’in sosyal medya hesabından CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’yi hedef alması yüksek yargı üyesinin tarafsızlığını yitirdiği eleştirilerine sebep oldu.

Tepkiler üzerine Demirel bu tweet’ini kaldırdı. Erdoğan tarafından 2014’te Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) üyeliğine atanan, ardından da Danıştay üyesi olan Aysel Demirel, kişisel Twitter adresinden yaptığı paylaşımda, “Evet çok şükür başörtüsü mesele olmaktan çıkmıştır bugün gizlemeye çalıştığınız gerçek niyet ve çabalarınıza rağmen. Muharrem İnce zihniyetindekilerin yaşattıklarını unutmadık unutmayacağız” dedi.

Etiketler: danıştay, seçim, yargı
Okunma Sayısı: 5107
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ali Tam

    12.6.2018 01:11:06

    Demek hanimefendiyi SAVUNACAK bir babayigit ne AKP icinden ne de secmenlerinden cikmamis ki kendini savunmak zorunda kalip görünüste bu ikileme (laiklige zit harekete) düsmüs Ilk basörtülü TBMM yemin icin kürsüye geldiginde SIRALARI DÖVEN Ecevit ve taraftarlari GÜRÜLTÜ YAPIP YEMININI gecersiz kilmislardir. Bu bir gercektir. Demokrat olarak biz hep sunu dedik. Bir sahsin görev basinda makamina layik tutumunu özel hayatindaki fiilleriyle ters düstügü icin kimse itham edemez. LAIKLIGI BÖYLE ANLAYAN bu kavrami kendi iskembe-i kübrasina göre anlamlandiriyor demektir. Elbette yüksek mahkemede calisan bir kisinin de özel fikri olabilir ve bunu izhar edebilir kimse laiklik diye karsi cikamaz. Laikligi hala bir millet olarak bir tarife sokamadiysak kimse laiklik beklemesin. Bizde kilise yok ki din ile devlet islerini ayiracaksin. Cami diye hiyararsik bir enstitü yok!

  • Mustafa

    11.6.2018 21:55:49

    Benzer bir tweet başka bir partili tarafından atılsaydı akp li kalemşorler köşelerinden siyaset yapmak istiyorsan cüppeni çıkar diye basbas bağırırdı. Şimdi ölü taklidi yapıyorlar. Akp zihniyeti işte budur.

  • HÜSEYİN İLHAN

    11.6.2018 10:26:18

    Sn.DEMİREL her halde başı örtülü yeni doğan bebeği ile elleri kelepçei hapse tıkılanlar ve 20000'e yakın suçsuzca hapise elleri kelepçeli şekilde gazete manşetlerine konulanlarla siz farklısınız. ALLAH OKUDUĞUNUZ HUKUKU İDRAK ETMEYİ NASİP ETSİN Rabbim hukukun ilk konusu olan HAK isminin manasını idrakini nasip eylesin sizlere.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı