"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İki büyük dostun buluşmasında Gazze’nin adı bile yok

30 Eylül 2025, Salı 01:00
Karar yazarı Mehmet Ocaktan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump’ın görüşmesini değerlendirdi.

Ocaktan, “İki büyük dostun buluşmasında Gazze’nin adı bile yok… Görüşmede muhtemelen genel anlamda Gazze konuşulmuştur ama anlaşılan soykırımcı Netenyahu’yu durdurma konusunda net bir mutabakat sağlanamamış. Eğer bu konuda bir mesafe alınabilseydi, Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında bunu mutlaka söylerdi. Trump, bu katili durduramaz, daha doğrusu durdurmak istemez, bunu biliyoruz da hiç değilse Gazze’de açlığa terk edilmiş bulunan sivillere yardım için koridor açılması konusunda somut bir söz alınabilseydi…” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 219
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı