"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türkiye’den Filistin’e 102 ton yardım malzemesi gönderildi

28 Haziran 2025, Cumartesi
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), 7 Ekim 2023’te başlayan İsrail saldırılarından bu yana Türkiye’den Filistin’e toplam 102 ton yardım malzemesi ulaştırıldığını açıkladı.

Yardımlar, hava köprüsü, gemi seferleri ve yerel temin yoluyla bölgeye ulaştırıldı. AFAD Başkanı Ali Hamza Pehlivan, bu kapsamda Filistin’in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa ve Büyükelçilik Başkatibi Husam Sarhan ile bir araya geldi.

AFAD’dan yapılan açıklamada, Türkiye’nin, İsrail’in saldırıları ve insanî yardımları engelleyen uygulamaları nedeniyle büyük bir zulme uğrayan Filistin halkına destek vermeyi sürdürdüğünü ifade edildi.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 180
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı