"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

RAMAZAN FIKRALARI

01 Ağustos 2012, Çarşamba

Temel’in kızı Emine babasına sorar:
“Buba bir gün oruç tutsam ne olur?” Babası:
“Kızım, gözümün nuri, Allah için bir gün oruç tutarsan Allah senu yetmiş sene cehennem ateşinden uzaklaştırır. Sen de serin serin cennette oturursun.” Emine:
“Ee peki buba, anamın yaptığu hamsiden kara lahanadan da yiyecekmiyum da.” Temel de:
“Kızım dünyadaki yiyecekler numuneydi haçan asılları cennettedur. O yiyeceklerin asıl sahibi de çok merhametli ikram eden sultandur, istediğun kadar ye. O sultanın hazinesinde her şey boldur.” Emine: “Buba o sultana da köle olmak ne güzeldur daa.”

SEMA CEYHAN

Okunma Sayısı: 719
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı