"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dünya Sağlık Örgütü: Euro 2020 salgını yaydı

02 Temmuz 2021, Cuma 18:00
Dünya Sağlık Örgütü (WHO), Avrupa’da Covid-19 vak’alarının yeniden tırmanışa geçtiğini açıkladı.

 

WHO, “disiplinli olmaya devam edilmezse” salgında yeni bir dalganın yaşanabileceği uyarısında bulundu. WHO Avrupa Direktörü Hans Kluge; kısıtlamaların gevşetilmesi, seyahatlerin artması, kalabalıkların bir araya gelmesi sebebiyle kıt’ada Covid-19 vak’alarının geçen hafta yüzde 10 arttığını söyledi. WHO yetkilileri ayrıca Avrupa Futbol Şampiyonası’nın (EURO 2020) da Avrupa’da vak’a sayılarındaki artışta etkili olduğuna işaret ediyor. WHO Âcil Durum Sorumlusu Catherine Smallwood, sorunun stadyumlarla sınırlı olmadığını belirterek, “Oralara giden insanlar nasıl seyahat ediyor, kalabalık otobüs konvoylarıyla mı? Maçları izlemek için kalabalık barlara mı gidiliyor? Bunlara bakmak lâzım” dedi. Smallwood, “Sürekliliği olan bu faaliyetler virüsün yayılmasını hızlandırıyor” diye konuştu.

Okunma Sayısı: 751
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı