"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

ÇAYKUR Katarlılara satıldı mı?

22 Nisan 2017, Cumartesi 11:03
ÇAYKUR Genel Müdürlüğü, kurumun Katarlılara satıldığı yönündeki iddialara ilişkin, "Böyle bir konu kesinlikle söz konusu değildir" dedi.

Eski MHP milletvekili Lütfü Türkkan, ÇAYKUR’un Katarlılara satıldığını iddia etti.

Türkkan, Twitter hesabından, "Varlık Fonu'na devredilen ÇAYKUR, Katarlılar'a satıldı. Elde var bir. Sırayla gider bu. Bizim Rizeli uşakların Katarlı patronları var artık. Katar'dan daha önce alınan paraların borç kapaması olur mu bu satışlar?. Katar'dan daha önce alınan paraların borç kapaması olur mu bu satışlar? Sayın @memetsimsek Bakanım, bize gelen bu bilginin teyide muhtaç olduğu ifade ediliyor. Doğrusunu sizden öğrenebilir miyiz?" paylaşımında bulundu.

ÇAYKUR'dan açıklama

ÇAYKUR Genel Müdürlüğü, konuyla ilgili yazılı açıklamada bulundu.

Açıklamada, "ÇAYKUR'un Katarlılara satıldığı haberinin gerçekle alakası yoktur. Böyle bir konu kesinlikle söz konusu değildir." ifadelerine yer verildi.

Etiketler: çaykur
Okunma Sayısı: 3341
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı