"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Günün Karikatürü

İbrahim ÖZDABAK
13 Aralık 2024, Cuma
Okunma Sayısı: 10178
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Demokrat

    15.12.2024 10:58:19

    Gavurun Robin Hood'du dahi bugünkü idare gibi fakir,garip hak sahibinden alıp yandaşlarına aktarmamistir. İslam ülkesi olmayan ülkelerde dahi bizdeki gibi soygun ülkeleri ancak ve ancak diktalarda var.

  • Serhat Demiray

    13.12.2024 11:46:40

    Uçurumun kenarında yıkık bir ülke,türlü düşmanlarla kanlı boğuşmalar,100 yıl öncesi Atatürk.Yaş 21 İstanbul fethi,Sultan Fatih.23 yıl Akp ve aleni terör medyalarının ülke yapıması ve hala terör medyaları harici ülke kalınan sadece bir kaç şey.Camiye giden vatandaş,nöbet tutan asker,maaş yatıran devlet.Başka medeniyet vasfını hiç bir platformda taşıyamadığı halde terör medyaları ile her gün gökyüzünden kendine bakıtılan ve terör ile sömürülen ülkenin idaresi.Bop eş başkanı yada proje dahilinde halef selef Cumhurbaşkanlarının idaresi sonucu Türkiye üzerine son konuşulan.Türkiye 3,e bölünecek.Sultan Fatih'in İstanbul'u bile özerk hale gelecek belki.Devam müslümanları ve Türkleri aleni terör medyaları ve gazetecileri ile ülkesi pahasına yok eden idareye ve teröre.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı