Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Yeni Asyadan Size

Dua ayına dua kitabı



Yeni Asya, hayır ve güzellikleriyle manevî iklimimizi şenlendiren dua ayı Ramazan’ı Büyük Dua Kitabı ve Ramazan sayfaları ile ruhuna uygun bir şekilde karşılıyor. Bu mânânın bir tezahürü olarak şekillendirmeye çalıştığımız Ramazan sayfamız yine dop dolu.

Sayfamızı çalışmaları ile renklendiren isimler ve konu başlıkları şöyle:

Dr. Hakan Yalman- Oruç ve İnsan, Bestami Sait Çiftçi- Mükemmellik Yolculuğu, Hülya Yakut- Düşünce İklimi, M. Ali Kaya- İslâmın İlk Mektebi: Darü’l-Erkam, Hüseyin Eren- Hayat Halleri, Yasemin Uçal Abdullah-Ramazan Psikolojisi, Süleyman Kösmene-Sorularla Oruç, Necmi Ünlü- Âdâb-ı Muâşeret, Süleyman Kösmene-Yakarışlar, Murat Çetin- Fıtrat Haberleri, Zeynep Güvenç (Amerika), Tuğba Aktaş (Almanya), Ayşenur Alev (Danimarka)- Gurbette Ramazan, Fatma Özer-Nurun Dilinden, Mustafa Öztürkçü-Nur Yolcuları, Abdülkadir Menek- Dörtlükler, Mehmet Erbaş-Fikir Bahçesi, Ferhat Öğmen, Celâl Yalçın- Takvim, İbrahim Kılıç- Fotoğrafların Dili, İftar Sofrası ve Bizim Aile’nin katkılarıyla hazırlanan İnanç Günlüğü.

***

Kampanya hazırlıkları

Kupon neşrine 1 Ekim’de başlayacağımız Büyük Dua Kitabı, teşrifi ile şereflendiğimiz Ramazan ayı için anlamlı bir hediye olacak. Bu kıymetli eserin ilk bölümünde, duanın tanımı yapılarak insanın duaya olan ihtiyacı üzerinde duruluyor. Ağırlıklı olarak Peygamber Efendimizin günlük olaylar karşısında yaptığı duaların yer aldığı eser, piyasadaki benzerlerinden farklı olarak Risâle-i Nur eksenli bir bakış açısıyla hazırlandı. Büyük Dua Kitabı’nda Arapça metni, Türkçe okunuşu ve mânâsıyla birlikte Cevşen’ül Kebir duası da bulunuyor.

Kampanya ile ilgili olarak mahallî tv ve radyolarda yayınlanmak üzere hazırlanmış reklâm cd’leri, afiş ve el ilânları tüm temsilci ve bürolarımıza gönderildi. Kampanyada hediye edeceğimiz Büyük Dua Kitabının ilk sevkiyatı da çalışma yapmak ve yeni abone olanlara peşinen verilmek üzere büro ve temsilciliklerimize ulaştırıldı. Öte yandan, kampanyaya katılan her okuyucumuz kitabına Ramazan ayı içinde sahip olabilecek.

***

Ramazan setleri

Daha önce; Satış ve Pazarlama Servisimizin Ramazan, İktisat, Şükür Risâlesi için Ramazan ayı boyunca özel bir kampanya düzenleyeceğini müjdelemiş; kitap, cd ve kasetten oluşan bu üçlü setin özel indirimlerle satışa sunulacağını duyurmuştuk. Ramazan ayının mânâ ve hikmetini yakın çevrelerine hatırlatmak isteyenlere kolaylık sağlayacak bu set, aynı zamanda Ramazan’da dostlarınıza verebileceğiniz güzel bir hediye olacak. Gazetemizde tanıtımları yapılan sete 10 YTL karşılığı sahip olabilirsiniz. Bu ‘fırsat’ kaçmaz.

***

Fuarlara katılıyoruz

Yeni yayın dönemi ile birlikte fuarlardaki hareketlilik de başladı. Yeni Asya A.Ş., 21-24 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Promosyon Ürünleri Fuarında bütün birimleri ile temsil edildi. Fuarda, ziyaretçilere günlük gazete ile birlikte takvim ve kurum katalogları hediye edildi. Fuarda ağırlıklı olarak 2007 sezonu takvim çeşitlerimizin tanıtımı yapıldı, siparişler alındı.

Öte yandan Yeni Asya Neşriyat Ramazan’la birlikte açılan kitap fuarlarına da katılıyor. İstanbul Eyüp Sultan’da 22 Eylül’de başlayan ve 20 Ekim’de bitecek olan fuarda standımız ziyaretçilerini bekliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Ankara ve İstanbul’da 8 Ekim tarihinde açılacak olan Dinî Yayınlar Fuarında da stand açacağız. Eş zamanlı olarak katılacağımız fuarlardan bir diğeri de İstanbul- Beylikdüzü’nde açılacak olan TÜYAP Kitap fuarı olacak.

***

Gebze’ye kültür merkezi

4 yıldır Gebze’nin sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlamaya çalışan Köprü Kültür Merkezi dernekleşti. “Köprü Kültür Sanat Eğitim ve İletişim Derneği” adıyla faaliyetlerini yürütecek olan merkezin Türkiye genelinde yaygınlaştırılması hedefleniyor.

Ramazan’ınızı tebrik ediyor, bereket ve hayırlar getirmesini diliyoruz.

25.09.2006

E-Posta: [email protected]


 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Önceki Yazıları

  (18.09.2006) - Büyük Dua Kitabı

  (11.09.2006) - Ramazan’a güzel bir hediye

  (04.09.2006) - Kurullar toplandı

  (28.08.2006) - Kastamonu Lâhikası çıktı

  (14.08.2006) - Yeni sezon hazırlıkları

  (07.08.2006) - Kadın ilmihali

  (31.07.2006) - Fırsatı kaçırmayın

  (24.07.2006) - Muhabbet Fedaileri

  (10.07.2006) - Tatil ve gazetemiz

  (03.07.2006) - YASEM Yayınları

 

Bütün yazılar

YAZARLAR

  Abdil YILDIRIM

  Abdurrahman ŞEN

  Ali FERŞADOĞLU

  Ali OKTAY

  Cevat ÇAKIR

  Cevher İLHAN

  Davut ŞAHİN

  Faruk ÇAKIR

  Gökçe OK

  Habip FİDAN

  Hakan YALMAN

  Halil USLU

  Hasan GÜNEŞ

  Hülya KARTAL

  Hüseyin EREN

  Hüseyin GÜLTEKİN

  Hüseyin YILMAZ

  Kazım GÜLEÇYÜZ

  M. Ali KAYA

  M. Latif SALİHOĞLU

  Mahmut NEDİM

  Mehmet KARA

  Meryem TORTUK

  Metin KARABAŞOĞLU

  Mikail YAPRAK

  Murat ÇETİN

  Murat ÇİFTKAYA

  Mustafa ÖZCAN

  Nejat EREN

  Nimetullah AKAY

  Raşit YÜCEL

  S. Bahaddin YAŞAR

  Saadet Bayri FİDAN

  Sami CEBECİ

  Sena DEMİR

  Serdar MURAT

  Süleyman KÖSMENE

  Vehbi HORASANLI

  Yasemin GÜLEÇYÜZ

  Yasemin Uçal ABDULLAH

  Yeni Asyadan Size

  Zafer AKGÜL

  Zeynep GÜVENÇ

  Ümit ŞİMŞEK

  İslam YAŞAR

  İsmail BERK

  Şaban DÖĞEN

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004