Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Temmuz 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Yeni Asyadan Size

Tatil ve gazetemiz



Tatil ve dinlenme mevsimi olarak görülen yaz aylarında özellikle büyük şehirlerden küçük yerleşim birimlerine doğru akan bir hareketlilik yaşanır. Turistik gezi ya da sıla-ı rahim amaçlı bu yer değiştirmeler yaz boyunca devam eder. Bu hareketlilik, genellikle gazete tirajlarına olumsuz yönde yansır. Bu bakımdan bazı sektörleri sevindiren yaz ve tatil ayları yayıncıları pek mutlu etmez. Tiraj kayıplarından en çok da bizim gibi abonelik ve elden dağıtım usulüyle okuyucusuna ulaşan gazeteler nasibini alır. Okuyucu; ya tatil hengâmesiyle, ya da gittiği ücra bir yerde gazetesini bulamadığı gerekçesiyle gazetesiyle buluşamaz.

Bu yüzden yaz kayıplarını önlemek ve gittiği yerde gazetemizi okuyucusu ile buluşturmak için gerekli tedbirler alındı. Abone ve Dağıtım Servisimiz, yaz münasebeti ile yer değiştirmek durumunda kalan okuyucularımızın gittikleri yere gazetesini ulaştırma hazırlığı yaptı. Okuyucularımız bulundukları yeri Abone ve Dağıtım Servisine bir telefonla bildirmeleri halinde gazetelerine birkaç gün içinde ulaşmaları mümkün olacak. Servis yetkilileri, bu hizmetin Yay-Sat dağıtım şirketi kanalıyla gazete giden yerlere verilebileceğini kaydedip, gazete istenecek yerin bayi kod numarasının önceden öğrenilmesinin gerektiğini belirtiyorlar.

Bu açıdan tatile gidecek abonelerimize bir çağrımız olacak: Lütfen adres değişikliğinizi bize bildiriniz. Bizler sizlere elimizden geldiğince ulaşmak ve beraberliğimizi kesintisiz sürdürmek istiyoruz.

***

Kitap şenliği

Yeni Asya Neşriyat, yaz aylarını okuma mevsimi yapma yolunda yaptığı katkıyı sürdürüyor. Daha önceki yıllarda açılan ve okuyucular tarafından büyük ilgi gören Kitap Şenliği kampanyası yakında başlıyor. 15 Temmuz-15 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek kampanyada, değişik kategorilerde tanzim edilecek kitap setleri, okuyuculara büyük indirimlerle ulaşacak. Kampanyanın tanıtım reklâmı ve ayrıntılı bilgiler gazetemizde yakında yayınlanacak. Kampanya için bastırılacak afişler de büro ve temsilcilikleri-mize gönderilecek.

Okuyucularımız, tercih ettikleri setleri kendilerine en yakın büro ve temsilciliklerimiz kanalıyla edinebilecekleri gibi, bedelini 484881 no’lu posta çeki hesabına göndererek doğrudan merkez satış servisimizden de alabilecekler. Set sayıları stoklarla sınırlı olduğu için öncelikle ilk siparişler karşılanacaktır. Setler, yaz kitap fuarları ve panayırlarda sergi açacak olan temsilciliklerimiz için de iyi bir alternatif olacak.

***

İhlâs Risâlesi seslendirildi

Asya Prodüksiyon İhlâs Risâlesini çok farklı bir sesle dinleyicilerin hizmetine sunuyor. Böylelikle hep şikâyet ettiğimiz okuma açığımızı, dinleyerek giderebileceğiz. Ev hanımları iş yaparken, yolda olanlar kulaklıkla dinleyebilecek. İş yerinde bilgisayar başındaki insanlar dinlediklerinde motivasyonları olumlu yönde etkilenecek.

Sade ve anlaşılır bir üslupla seslendirilen İhlâs Risâlesi Mehmet Ali Özkan tarafından okundu.

Sözkonusu çalışma ses cd’si (audio) ve ses kaseti formatlarında hazırlandı. Jeneriğinde, okunan risâlenin adı, muhtevası, telif edildiği yer ve yıl gibi ayrıntılı bilgiler yer alıyor.

Diğer iki özelliği de seslendirilen Arapça metinlerin, okuyanın kendi orijinal sesi olması ve Risâle içindeki parçaların indeksli olarak kaydedilmesi. (CD’den dinleyen dinleyici hangi parçayı dinlemek istiyorsa, kolayca ulaşıp onu dinleyebiliyor. Tekrar dinleme-lerde, aradığı yeri bulmada kolaylık sağlıyor.) CD’lerde okuyuşun altında bir fon müziği özellikle kullanılmamış. Müzik beğenisi kişiye göre değişim gösterdiği için sade bir seslen-dirme yapılmış.

Asya Prodüksiyon önümüzdeki günlerde de Küçük Sözler, Hastalar Risâlesi ve Ramazan Risâlesini seslendirmeyi plânlıyor. Nihaî hedef ise külliyatın seslendirilmesi.

Hepinize hayırlı haftalar diliyoruz.

10.07.2006

E-Posta: [email protected]


 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Önceki Yazıları

  (03.07.2006) - YASEM Yayınları

  (26.06.2006) - Yeni kitaplar

  (19.06.2006) - Okuma zamanı

  (12.06.2006) - Promosyonlara devam

  (05.06.2006) - Demokrat Hanımlar

  (29.05.2006) - Duâ ve Namaz Seti

  (22.05.2006) - Toplantının ardından

  (15.05.2006) - Toplantı haftası

  (08.05.2006) - Yeni Asya ve Demirel

  (01.05.2006) - Gündem Risâle-i Nur

 

Bütün yazılar

YAZARLAR

  Abdil YILDIRIM

  Abdurrahman ŞEN

  Ali FERŞADOĞLU

  Ali OKTAY

  Cevat ÇAKIR

  Cevher İLHAN

  Davut ŞAHİN

  Faruk ÇAKIR

  Gökçe OK

  Hakan YALMAN

  Halil USLU

  Hasan GÜNEŞ

  Hülya KARTAL

  Hüseyin EREN

  Hüseyin GÜLTEKİN

  Hüseyin YILMAZ

  Kazım GÜLEÇYÜZ

  M. Ali KAYA

  M. Latif SALİHOĞLU

  Mahmut NEDİM

  Mehmet KARA

  Meryem TORTUK

  Metin KARABAŞOĞLU

  Mikail YAPRAK

  Murat ÇETİN

  Murat ÇİFTKAYA

  Mustafa ÖZCAN

  Nejat EREN

  Nimetullah AKAY

  Raşit YÜCEL

  S. Bahaddin YAŞAR

  Sami CEBECİ

  Sena DEMİR

  Serdar MURAT

  Süleyman KÖSMENE

  Vehbi HORASANLI

  Yasemin GÜLEÇYÜZ

  Yasemin Uçal ABDULLAH

  Yeni Asyadan Size

  Zafer AKGÜL

  Zeynep GÜVENÇ

  Ümit ŞİMŞEK

  İslam YAŞAR

  İsmail BERK

  Şaban DÖĞEN

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004