Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Faruk ÇAKIR

Duâlarla bu günlere geldik



Bugün, gazetemizin 38. kuruluş yıldönümü. Bunca yıl, ‘istikrarlı yayın çizgisi’ni devam ettirebilmek; ancak okuyucularımızın duâlarıyla mümkün olabildi. Yeni Asya ile okuyucuları arasındaki bağ, sarsılmaz bir güvene dayanıyor.

Hakkımızda TCK 301. ve 288. madde ile ilgili olarak açılan ve neticelenen dâvâ ile ilgili haber; “Haber7.com” internet sitesinde yayınlanınca, okuyucularımızın duâlarına vesile oldu. Habere yazılan yorumları (çok kısa düzeltmelerle) 38. kuruluş yıldönümü vesilesiyle sizlerle paylaşmak istedik. (Yorumlar, “http://www.haber7.com/haber.php?haber-id=218421&comments=all” adresinde görülebilir.) Bu vesile ile bir defa daha duâlarıyla bizi yalnız bırakmayan okuyucularımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. İşte, ilgili habere yazılan ‘yorum’lar:

Ş.K.: “Hepimiz Yeni Asya okuyoruz. Çünkü istikametimi (...) çağın mükemmel tefsiri, Kur’ân’ın en iyi yorumu, Risale-i Nurla buluyorum. Hakkın hatırı âlidir. Hiçbir hatıra feda edilemez. Duâlarımız seninle.”

M.G.: “Helâl sana şanlı Yeni Asya. Anlayamıyorum, (üst rütbeli bir komutan) ‘Tanırım iyi çocuklardır’ dedi, adliyeyi yanıltmadı di mi? Yargılasaydınız ya o komutanı? Ama nerde? Savcıyı görevden aldınız. Yeni Asya nice böyle dâvâlar gördü, hak bildiği yoldan zerre kadar saptıramadınız. Evet oyununuz hep geri dönecek. Yaşasın zalimler için cehennem.”

A.A.: “Yeni Asya gazetesinin yazı işleri müdürü (yerine bir başkası) olsaydı sanırım tüm medya ve Avrupa Birliği mahkemenin önünde çadır kurmuşlardı. Yazıklar olsun, ki bu memleketi bu duruma düşürenlere. Bu memleketi bu hale düşürenler mum yakıp halay çeksin. Zalimin bir hesabı varsa, mazlumun da bir ahı var. Unutmayın ki bu memleket; âlem-i cihana hükümranlık kurmuş, adalet dağıtmış bir memleket. Bir gün olur keser döner, sap döner, yaptığınız o hesaplar geri döner. Yeni Asya gazetesini okumadım bu güne kadar, ama inşallah internetten takip edeceğim.

C.D.: “Bu haberi, ilginçtir okuyan 301. kişiyim . Kim olursa olsun 301. madde kapsamına girmemesi gerekir. Biraz dikkatlı olsunlar canım.

B.D.: “‘Orada’ görüşmek üzere. Diğer gazeteler yargıyı etkilemek bir yana, kendilerini yargı yerine koyup, gönüllü cellâtlık bile yapabiliyorken sorun yok, ama sözkonusu gazete İslâmî çizgide ise özgürlüğün ‘ö’süne bile tahammül yok. En büyük Hakim’in huzurlarında görüşmek üzere.”

C.T.: “Gerek savunduğu iman dâvâsından, gerekse fikirlerini korkmadan söylemesi açısından Yeni Asya tavizsiz düzgün çizgisini devam ettiriyor. Kendilerini kutlarım. Dâvâya gelince ‘Bu da geçer Ya Hû.”

E.L.: “Sizinle gurur duyuyorum. Ben 4 senedir Yeni Asya okuyorum. Hiçbir zaman hakikatten şaşmadılar, doğru bildiğini korkmadan yazdılar. Siz bu dik duruşunuz için, taviz vermediğiniz için muvaffak olacaksınız. Allah’ın yardımı üzerinizde bulunsun.”

*

Duâlarla bu günlere geldiğimizin farkındayız. İnşallah yine duâlarınızda ve desteğinizle her türlü engeli aşma gayretimiz sürecek... Allah (cc) yardımcımız olsun. Amin.

21.02.2007

E-Posta: [email protected]


 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Önceki Yazıları

  (19.02.2007) - Doğru söyleyeni kovmayın!

  (18.02.2007) - Duâya sığınmak

  (17.02.2007) - Modern ‘hurafe’ler

  (16.02.2007) - Çok yönlü tehlike

  (15.02.2007) - Dün 301, bugün 288, yarın?

  (14.02.2007) - Kaç kişi “düşünce suçlusu?”

  (13.02.2007) - Kızlar ayrı sınıfa!

  (12.02.2007) - Gaziantep’in derdi, hepimizin derdi

  (10.02.2007) - Rutin dışı işler

  (09.02.2007) - Stad mı, beşik mi?

 

Bütün yazılar

YAZARLAR

  Abdil YILDIRIM

  Abdurrahman ŞEN

  Ali FERŞADOĞLU

  Ali OKTAY

  Cevat ÇAKIR

  Cevher İLHAN

  Davut ŞAHİN

  Faruk ÇAKIR

  Gökçe OK

  Habib FİDAN

  Hakan YALMAN

  Halil USLU

  Hasan GÜNEŞ

  Hasan YÜKSELTEN

  Hülya KARTAL

  Hüseyin EREN

  Hüseyin GÜLTEKİN

  Hüseyin YILMAZ

  Kazım GÜLEÇYÜZ

  M. Ali KAYA

  M. Latif SALİHOĞLU

  Mahmut NEDİM

  Mehmet KARA

  Meryem TORTUK

  Metin KARABAŞOĞLU

  Mikail YAPRAK

  Murat ÇETİN

  Murat ÇİFTKAYA

  Mustafa ÖZCAN

  Nejat EREN

  Nimetullah AKAY

  Raşit YÜCEL

  S. Bahattin YAŞAR

  Saadet Bayri FİDAN

  Sami CEBECİ

  Sena DEMİR

  Serdar MURAT

  Süleyman KÖSMENE

  Vehbi HORASANLI

  Yasemin GÜLEÇYÜZ

  Yasemin Uçal ABDULLAH

  Yeni Asyadan Size

  Zafer AKGÜL

  Zeynep GÜVENÇ

  Ümit ŞİMŞEK

  İslam YAŞAR

  İsmail BERK

  Şaban DÖĞEN


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004