"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

“Aklımızla dalga geçiyorlar”

22 Aralık 2025, Pazartesi 17:30
DİSK’in gelir ve vergide adalet talebiyle 3 gün sürecek Ankara yürüyüşüne destek veren işçiler açıklama yaptı.

İşçiler “İşçiler direne direne patronları dize getirecek. Biz varsak ayaktalar, biz yoksak yoklar. Hükümet de yok, işveren de yok” derken, Asgarî Ücretli Çalışanlar ve İşçiler Derneği Başkanı Selçuk Süzer, “Bizleri yönetenler artık bizim aklımızla dalga geçiyorlar. Asgarî ücretin zaten ne kadar açıklanacağı belli... Sahte TÜİK verilerini önümüze koydunuz, sahte enflasyonla milyonları sefalete ittiniz; ne mutluluk geçiyor elinize? Okula giden çocuklarımızın cebine 100, 200 lira koyup da bir öğün yemek yemesini bile sağlayamıyoruz. Evlenme çağına gelmiş çocuklarımızı evlendiremiyoruz. Yazık, günah. Benim bir kızım üniversitede okuyor. Yeri geliyor ağlıyorum, çocuğumu okutamıyorum” dedi. İşçi buluşmasına emekliler de destek verdi. Buluşmaya katılan bir emekli, “insanca yaşama koşulları” talebini dile getirdi.

Kocaeli - Anka

Okunma Sayısı: 1755
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • S.topuz

    23.12.2025 07:56:17

    😭🇹🇷😭🌍😭🌍😭🇵🇸 Bu ENFLASYON ve FAİZ Canavarından bir an evvel kurtulabilmek için, acele bir SiYASÎ ve EKONOMIK SEFERBERLiK başlatalım! Her bir Vatandaş durumu ve bütçesi nisbetinde KARZ-I HASEN olarak, bir kaç SENELİĞİNE DEVLETE DÖVİZ cinsi olarak BORÇ PARA veya ALTIN VERSİN. İhtiyaç durumunda hemen geri alabilsin! Bir kaç Sene içinde bu GİRDAPTAN, FAİZDEN ve FAİZ'in FAİZLERİ'ni ödeme TUZAĞINDAN kurtulalım hep beraber, Vesselâm! Allah c.c yâr ve yardımcımız olsun inşâallah,Amiiin,Amiiin. Elfü elfi Amiiin. 😭🇹🇷😭🌍😭🇵🇸😭🙌🌹🤲🌹♥️🌙☝️🕋😭😭😭🕊🕊🕊🌍🇪🇺🕋🇹🇷🇩🇪🇷🇺🇺🇦🇺🇸😭🇵🇸😭🇵🇸😭🇵🇸

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı