"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Siz de bir babasınız Bu zulme son verin!

10 Ocak 2023, Salı 00:08
DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, kanser tedavisi gören Yusuf Kerim’in durumunun ağırlaştığına dikkat çekerek, cezaevindeki annesinin şefkatine ihtiyaç duyduğuna dikkat çekti.

Yeneroğlu sosyal medya hesabından şöyle yazdı:

“Yusuf Kerim’in durumu ağırlaşmış. Haksız yere cezaevinde yatan annesinin şefkatine çok ihtiyacı var. Siz de bir babasınız. Bu zulme son verin!  CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal da, 6 yaşındaki kanser hastası Yusuf Kerim Sayın’ın cezaevindeki annesi Gülten Sayın’ın serbest bırakılması ya da infazının ertelenmesini istedi. Ünsal, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, 6 yaşındaki Yusuf Kerim’in ileri derecede terminal dönemde bir kanser hastası olduğunu ve hastanede tedavi gördüğünü hatırlattı.

İstanbul - Yeni Asya

Okunma Sayısı: 3412
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Muharrem

    10.1.2023 20:30:42

    Zalimce bu davranışa karşı bir gün bile beklemek o masum hasta çocuğa zulümdür.. ve bu asla kabul edilemez.. Ayıptır günahtır..

  • Hüseyin İlhan

    10.1.2023 08:36:26

    Sen ağlama ey evlat,senin sesine kulakları tıkalı,senin anneee anee diye feryadında parçalanmayan taş kalpli,insaniyetten bihaberler olsada seni,senden daha iyi bilen,gören ve masumlara ebedi alemde cennetülfirdevsinde en güzel köşkleri dayayıp-döşeyen bir hakimi mutlak,bir adili mutlak yüce rabbimiz var. Sen ağlama ey Kerim yavucuğum,anacığın zalimler yüzünden hapiste olsada seni sımsıcak şefkatei,merhameti ile kucakaltan bir kerimi mutlak olan yüce rabbimiz var.Varsın onlar müslüman şehidi kurtaran İSRAİL DOSTLARI olsun.Onlar içinde narı cehennemde gayya kuyusu hazır bekler.

  • S.topuz

    10.1.2023 05:35:26

    Dua ile şifanın kapısını aralayacağız, inşaallah! 🌹اَللّٰهُمَّ اَجِرْنَا مِنْ فِتْنَةِ اٰخِرِ الزَّمَانِ ٭ اَللّٰهُمَّ اَجِرْنَا مِنْ فِتْنَةِ الْمَس۪يحِ الدَّجَّالِ وَ السُّفْيَانِ ٭ اَللّٰهُمَّ اَجِرْنَا مِنَ الضَّلَالَاتِ وَ الْبِدْعِيَّاتِ وَ الْبَلِيَّاتِ ٭ اَللّٰهُمَّ اَجِرْنَا مِنْ شَرِّ النَّفْسِ الْاَمَّارَةِ ٭ اَللّٰهُمَّ اَجِرْنَا مِنْ شُرُورِ النُّفُوسِ الْاَمَّارَاتِ الْفِرْعَوْنِيَّةِ ٭ اَللّٰهُمَّ اَجِرْنَا مِنْ شَرِّ النِّسَٓاءِ ...Tesbihatdan! Duaya ve Sabra devam! "İnnallahe meassabirîn." Allah c.c Sabreden ve müsbet hareket ederek HAK ve HUKUKUNU MÜDAFAA EDENLERLE BERABERDİR! Küfür devam eder, ZULÜM DEVAM ETMEZ, EDEMEEEZ, ETMEMELİ DE! ZALİMLER ićin yaşasın CEHENNEM! 😔😭❤🤲❤☝️

  • Abidin Balsöyler

    10.1.2023 02:30:14

    Allahım bu güzel çocuğa acil şifalarını ver, ona bu zulmü yaşatan zihniyetide kahreyle yarabbi

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı