"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakan Bozdağ’a Yusuf Kerim sorusu

14 Ocak 2023, Cumartesi 20:49
Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ tarafından cevaplandırılması isteğiyle Meclis Başkanlığına sunduğu önergesinde “Yusuf Kerim’in sağlığı için annesinin infazın ertelenmesi için bir çalışmanız olacak mıdır?

Cezaevlerinde annesiyle beraber kalan çocuk sayısı kaçtır, bu çocukların eğitim, beslenme ve sağlık durumları nasıldır?” diye sordu. Çapa Tıp Fakültesinde yatan altı yaşındaki Yusuf Kerim’in hastalığı doktorlarının ifadesiyle günden güne kötüleştiğini söyleyen Karaduman, “Annesi cezaevinde olan Yusuf Kerim’in babası ise hasta çocuğuna bakması için işten ayrılmak zorunda kalmıştır. 6 yaşındaki kanser hastası Yusuf Kerim’in bakımının yapılması ve hastalığının ilerlememesi için anne sıcaklığına ve şefkatine ihtiyacı vardır. Bunun için bu çocuğun annesine kavuşması gerekmektedir. Yusuf Kerim ve istisnasız tüm Yusuf Kerimler, annesiyle birlikte olmalıdır. Bunun niçin Yusuf Kerim’in annesi ya serbest bırakılmalı ya da infazı ertelenmelidir. Bakanlığınızın Yusuf Kerimlere yönelik çalışmaları merak edilmektedir” dedi.

Ankara - Recep Gören

 

Okunma Sayısı: 2779
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Cumali

    15.1.2023 10:39:59

    Allah razı olsun, sayılarını çoğaltsın...

  • Merda

    14.1.2023 23:57:50

    Helal olsun. Ne olur vicdanli yetkili insanlar bir şeyler yapsinlar

  • Hüseyin İlhan

    14.1.2023 22:15:06

    Bay BOZDA vicdanını kaybetmiş.Arayıp bulabilirse makul ve mantıklı cevabı belki olur.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı