"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sıcaklarda karsambaç ve bicibici ile serinliyorlar

23 Haziran 2013, Pazar
Adana’da hava sıcakları artıyor.
Şehirde termometreler 42 dereceyi gösteriyor. Etkisini hissettiren sıcaklara karşı vatandaşların bir bölümü yayla ve tatil beldelerine gitmeye başladı. Bir kısım insanlar ise klimalarla serinliyor. Ailelerin bir bölümü şehir merkezindeki park ve mesire yerlerindeki ağaçlıklarda dinleniyor. Çocuklar ve gençler ise yasak olmasına rağmen DSİ’ye ait sulama kanallarında yüzerek, serinliyor. Adana’nın kavurucu yaz sıcaklarında insanların vazgeçmedikleri yiyeceklerin başında karsambaç ve bicibici tatlısı geliyor. Niğde’nin Çamardı ilçesine bağlı Sulucaova Köyü civarında kamyonlarla getirilen karlar yoğun ilgi görüyor. Kar, şeker, pekmez ile karsambaç haline getiriliyor. Niğde’den kamyonla getirdiği kar’ı Merkez Seyhan ilçesindeki Kanal Köprü civarında satan Ali Akbaş, 10 günde bir kamyon kar sattığını ifade etti.
Okunma Sayısı: 1869
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı