"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İsrail’e yardımlar kesilsin

30 Ekim 2019, Çarşamba 16:00
Liberal eğilimli Yahudi kuruluşu J Street’in düzenlediği konferansta konuşan Yahudi kökenli Senatör Bernie Sanders, İsrail’in bölgedeki politikalarına değindi. İsrail’in özellikle Gazze halkına uyguladığı insan hakları ihlâllerine vurgu yapan Sanders, Gazze halkı ile ilişkilerini düzeltmediği sürece İsrail’e yapılan yıllık yardımların kesilmesi gerektiğini ifade etti.

“Irkçılık ve otoriterliği kabul etmiyoruz”

Sanders, “İnsan hakları ve demokrasiye inanan Amerikan vergi mükellefleri olarak, İsrail hükümetinin uyguladığı ırkçılık ve otoriterliği kabul etmiyoruz. İsrail bizden her yıl 3,8 milyar dolar yardım alıyor. Şayet bu yardımları istiyorlarsa, Gazze halkı ile ilişkilerinde ciddî bir değişikliğe gitmelidir. Hatta bu 3,8 milyar dolarlık paranın bir bölümü Gazze halkına insanî yardım olarak dağıtılmalıdır.” diye konuştu.

AA

Okunma Sayısı: 1301
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı