"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Trump: İran, nükleer denetimlere razı oldu

24 Haziran 2026, Çarşamba 21:16
ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabından, İran ile devam eden müzakerelere ilişkin paylaşım yaptı.

İran tarafının ve medyanın “ABD’nin zaferini olabildiğince küçük ve önemsiz göstermeye” çalıştığını savunan Trump, “İran uzak geleceğe kadar, yani sonsuza dek en üst düzey nükleer denetimlere tam ve eksiksiz razı oldu. Bu, ‘nükleer dürüstlüğü’ sağlayacaktır” değerlendirmesinde bulundu. Trump, İran tarafının buna razı olmadığı bir senaryoda müzakerelerin bitmiş olacağını belirterek, “İran’ın verdiği bu ve diğer önemli tavizlere dayanarak Hürmüz Boğazı’nın açık kalmasına ve deniz ablukasının artık uygulanmamasına izin vermeyi kabul ettim. Bu şu anda çok düşük bir ihtimal gibi görünüyor ancak olur da ablukanın yeniden uygulanması gerekirse diye tüm gemiler yerinde kalacak” ifadelerini kullandı. 

AA

Okunma Sayısı: 1082
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mehmet Kaşlıoğlu

    27.06.2026 12:46:34

    Nakıs ilmim ve kasır fehmimle şu hakikati idrak ettim ki:şimdiye kadar ABD'ye reislik yapan zevatın içinde âlem-i İslam için nisbeten faydalı olan veya tâbir-i âherle ehven'üş şer olan şahıs Hüseyin Burak Obama idi. Fıstıkçı Jimmy Carter,Artist Ronald Reagan,Irak ve İran Harbinin Katili 1.George Bush ve Yahudî kızı Monika Lewinski ile yaşadığı rezalet sebebiyle âleme rezil ü rüsvay olan Bill Clinton vs.tamamı biribirinden zalim,muzır,sefih ve ahlaksız adamlardı.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı