"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tatil uzarsa 1 milyar lira gelir bekleniyor

09 Ağustos 2017, Çarşamba 17:03
Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı’nın peş peşe gelmesiyle oluşan 6 günlük tatilin, 28-29 Ağustos’un da dahil edilmesiyle 10 gün olması durumunda Türkiye’de 1 milyon kişinin tatile çıkması ve 1 milyar liralık gelir elde edilmesi bekleniyor.

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Kurban Bayramı’nın bu yıl talebin en yüksek olduğu dönem olan yaz sezonuna denk gelmesi dolayısıyla turizm sektörünün, seyahat acentesinden oteline kadar bütün unsurları ile Kurban Bayramı’na hazır olduğunu vurguladı. Başaran Ulusoy, geçen yıl Kurban Bayramı’nın 9 gün olarak gerçekleştiğini, bunun neticesinde de turizm sektöründe önemli bir hareketlilik yaşandığını hatırlatarak, “2016 yılı Kurban Bayramı döneminde seyahat acenteleri kanalıyla tatile çıkan kişi sayısı 700 bin civarında gerçekleşmişti. Bu yıl da tatil süresinin uzaması ve son dakika rezervasyon taleplerinin artması durumunda 1 milyonun üzerinde vatandaşın tatile çıkmasını ve 1 milyar lira gelir elde edilmesini bekliyoruz.” diye konuştu.

AA

Etiketler: tatil, turizm, gelir
Okunma Sayısı: 1577
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı