"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

14 büyükşehir ile Zonguldak'taki sokağa çıkma ve seyahat kısıtlamaları sona erdi

01 Haziran 2020, Pazartesi 00:19
İçişleri Bakanlığınca, yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında 14 büyükşehir ile Zonguldak'ta uygulanan sokağa çıkma ve seyahat kısıtlamaları kaldırıldı.

İçişleri Bakanlığının genelgesiyle, istisnalar hariç olmak üzere büyükşehir statüsündeki Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun ve Van ile Zonguldak'ta hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi.

Ayrıca, söz konusu illere bir süredir uygulanan "şehir giriş-çıkış kısıtlaması" da bu gece itibarıyla son buldu.

Genelge kapsamında vatandaşlar, şehirler arası seyahatlerini belirlenen kurallar çerçevesinde gerçekleştirebilecek.

AA

Okunma Sayısı: 1266
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Veli Kul

    1.6.2020 16:40:18

    Zonguldak in cilesi gami kederi sona ermedi. Eskiden Ankara'nin hava kirliligi konusulurdu ama Karadeniz Eregli'de Gülüc Irmagina akitilan asitin Karadeniz kiyisini kilometrelerce kipkizil olusu ve Demir ve Celik Fabrikasinin zehirli gazlarinin teneffüs edilmesimesine bakilmazdi. Cünkü Kdz Eregli Belediyesi Hava ve Cevre Kirliligine karsilik bundan 40 sene evvel o zamanin parasiyla 100 milyon TL den fazla tazminat alirdi. Cevrede teker teker erik agaclarinin telef olmasini insanlar anlayamadi. Kömür tozundan akcigerleri hastalanmis Kömürcüler de meslegin hastaligina alismisti. Korona zamani hatirladilar ZONGULDAK TÜRKIYENIN AKCIGERLERI EN HASTA ILI OLMUSTU ve öyle kalmaya da mahkum birakilarak serbest zehirlenmeye devam dendi.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı