"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘31 Mart uyarımızı iktidar anlamamış’

23 Mayıs 2024, Perşembe 22:36
Tüm Emeklilerin Sendikası Edirne İl Temsilcisi Ramiz Ülker, emeklilerin 25 Mayıs’ta taleplerini dile getirmek için alanlarda olacakların belirterek, tüm emeklileri 26 Mayıs’ta CHP’nin Ankara’da gerçekleştireceği emekli mitingine davet etti.

Ülker, şöyle konuştu: “Ülkeyi yönetememenin sonucu ortaya çıkan ekonomik krizin faturası, asgari ücretlilere, emeklilere fatura edilmek istenmektedir. Krizin faturası, krizi çıkaranlara ödetilmelidir. Sorumlu kimlerse bedelini de onlar ödesin. En temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamayan emeklilere, Temmuz’da yine bir sürpriz hazırlanıyor. 10 milyon emekliye sıfır zam kapıda. Belli ki; 31 Mart uyarımızı iktidar anlamamış. Nasıl olsa seçimlere daha 4 yıl var diyerek, bizi oyalayabileceğini, hafızamızı yok sayarak, günü geldiğinde kandıracağını sanıyor. Kananlar bellidir. Biz kanmayacağız.”

Edirne - Anka

Okunma Sayısı: 1084
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Kerim Soyten

    24.5.2024 17:27:15

    Adalet mülkün temelidir. Ya adalet başa, ya kuzgun leşe !

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı