"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Afrika’ya kurban köprüsü: Kurban bağışlarına ihtiyaç koronayla daha da arttı

07 Temmuz 2020, Salı 00:25
Avustralya Nur Vakfı her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban bağışlarıyla Afrika’daki Müslümanlarla arada köprü vazifesi görüyor.

Uzun senelerdir kurban bağışlarıyla Avustralya Nur Vakfı, Afrika’daki Müslümanlarla arada köprü vazifesi görüyor. Avustralya Nur Vakfı her yıl olduğu gibi bu sene de Yeni Asya Vakfı’yla ortak kurban faaliyeti yapmaktadır. Yönetim Kurulu üyemiz Avustralya Nur Vakfı Temsilcisi Fatih Yargı, kurban bağışları hakkında şunları söyledi: “Her sene gerçekleştirmeye çalıştığımız kurban bağışlarını bu sene de yapma gayreti içerisindeyiz. Sudan, Somali, Somaliland ve Etiyopya’da gerçekleştirilecek olan kurban faaliyetlerine dünyanın dört bir yanından destek alıyoruz.”

İhtiyaç daha da şiddetlendi

Yargı, bu yıl koronavirüsden dolayı ihtiyacın daha da arttığını ifade ederek “Bağışlanan kurbanlıklarımızı kestiğimiz bölgede yaşayan halktan alıyoruz ve orada yaşayan fakir birçok Müslüman kardeşlerimize dağıtıyoruz. Bu sene koronavirüs dolayısıyla oralarda ihtiyaç daha da şiddetlendi.  Afrika’daki Müslüman kardeşlerimizin sevinçlerini görmek bizleri daha da mutlu ediyor. Okuyucularımızdan kurban bağışlarını bize emanet etmelerini istiyoruz. Bu hizmete vesile olduğumuz için Cenab-ı Hakk’a tekrar şükrediyoruz” şeklinde konuştu.

İstanbul - Yeni Asya

***

Tıklayınız:

Okunma Sayısı: 3407
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı