"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Batman Valiliği açıkladı: Karakol saldırısının detayları ortaya çıktı

10 Kasım 2016, Perşembe 11:20
Batman Valiliği, dün akşam saatlerinde Şehit Özkan Kocaer Polis Merkezi'ne yapılan silahlı saldırının detaylarını açıkladı.

Valilik, PKK'nın gençlik yapılanması üyesi, yüzleri kapalı 2 kişinin motosikletle gelip kalaşnikof tüfekle ateş açtığını açıkladı.

Valilikten konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, dün saat 18.15'de Huzur Mahallesi'nde bulunan Şehit Özkan Kocaer Polis Merkezi'nin bulunduğu sokağa motosikletle gelen, yüzleri kapalı terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyesi olduğu değerlendirilen 2 kişinin, kalaşnikof tüfekle hedef gözetmeksizin havaya ateş açıldığı belirtildi. Açıklamada, "Yaşanan olayda herhangi bir can, mal kaybı ve maddi zarar yaşanmamıştır. İsabetin olmadığı olay yerinde yapılan ilk incelemede, 8 boş kalaşnikof kovanı, 1 dolu kalaşnikof fişeği ile 1 pet su şişesi içinde patlatılmamış el yapımı patlayıcı ele geçirilmiştir. Olay ile ilgili soruşturma başlatılmış olup, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik operasyon devam etmektedir" denildi.

DHA

Okunma Sayısı: 1409
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı