"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ekrem Ceyhun vefat etti

02 Nisan 2017, Pazar 16:54
Türk siyasetinin duayen isimlerinden Ekrem Ceyhun, dün Ankara’da tedavi gördüğü İbni Sina Hastanesi’nde 91 yaşında vefat etti.

1990’lı yıllarda, 9. Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel’in iktidarında Devlet Bakanı olarak kritik görevlerde bulunan Ceyhun, bu dönemde Demirel’in karakutusu olarak isimlendiriliyordu. Yeni Asya Neşriyat'tan 'Kalkınan Türkiye' isimli bir kitabı da çıkan Ceyhun, Cumhurbaşkanlığı döneminde ise Demirel’in başdanışmanıydı.

Ceyhun, aynı zamanda 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve eski Başbakan Necmettin Erbakan ile de arkadaştı. Bir dönemin siyasetine damga vuran isimleri yetiştiren İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu olan Ceyhun, 4 Şubat 1927 Erzurum doğumluydu.

 



 

Etiketler: ekrem ceyhun
Okunma Sayısı: 3791
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • CESUR ADAM

    2.4.2017 17:16:24

    Allah rahmet eylesin. KALKINAN TÜRKİYE kitabıyla bu ülkeye hizmette damga vuran DEMOKRATLARIN hizmetlerinin belge ve tarihe düşülen notudur.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı