25 Ağustos 2026, Salı 23:39
Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, iktidarın yaptığı yatırımları inkar etmediklerini belirterek “Yol yaptınız, güzel. Köprü yaptınız, güzel. Havalimanı yaptınız, güzel. Hastaneler yaptınız, güzel. Ama vatandaş o yola çıkaracak arabayı alamıyor. Arabası olan benzine yetişemiyor. Köprüden geçerken ücretini hesaplıyor. Uçağa binmek aile bütçesinin meselesi oluyor. Hastane var, vatandaş muayene sırası bulamıyor.'' dedi.
Ağıralioğlu sözlerini şöyle sürdürdü: ''Biz, yapılan onca işe rağmen milletin neden zenginleşemediğini soruyoruz. Mesele yalnızca yol yapmak değil, o yolda refah içinde gidebilen bir millet inşa etmektir. Mesele yalnızca köprü yapmak değil, vatandaşın o köprüden geçerken cebini düşünmediği bir ülke kurmaktır”
Ankara - Anka
Okunma Sayısı: 194
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.