"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Eski bakanın üniversite isyanı

14 Kasım 2019, Perşembe
İstanbul Şehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanlığı yapan eski Başbakanlık Müsteşarlığı görevinde bulunmuş bir dönem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en yakın çalışma ekibinde görev almış eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik ve Millî Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Şehir Üniversitesi’nin mal varlıklarına konulan tedbir ve devam eden tartışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kendilerine suçlu gibi değil, borçlu gibi muamele edilmesini isteyen Dinçer, “Hukukî haklarımızdan yararlandırın. Aksi takdirde yapılacak çok fazla bir şey olmayacak. Üniversiteye daha fazla zarar vermeyin, gelin alın” dedi. Independent Türkçe’nin haberine göre, “2 ilkeden hiç ayrılmadık” diyen Dinçer, şunları kaydetti: “Hukuk ve mevzuattan ayrı bir işlem yapmadık. Hiçbir gayri ahlâkî tutum içine düşmedik. Üniversite eğitimini tasarlarken bunlar bizim değerlerimizdi. Bunlardan vazgeçmedik. Şirket kuralım da yapılacak ihaleleri bu şirkete verelim kaygısı gütmeyen tek yer burasıydı.”

Okunma Sayısı: 2586
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı