"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mağaza Temsilcilerimiz Barla’da buluştu

21 Haziran 2021, Pazartesi
5. Mağaza Temsilcileri İhtisas Toplantısı Barla Yeni Asya Sosyal Tesislerinde gerçekleşti.

HABER: SEYHAN ŞENTÜRK 
seyhan@ye­ni­as­ya.com.tr

Neşriyat faaliyetlerimizin yıllık değerlendirmesinin yapıldığı Mağaza Temsilcileri İhtisas Toplantısının 5.si 18-20 Haziran tarihlerinde Barla’da gerçekleştirildi. 

Geleneksel hale gelen toplantıya Yeni Asya Barla Sosyal Tesisleri ev sahipliği yaptı. Toplantıda, neşriyat hizmetlerimiz satış pazarlama odaklı olarak görüşüldü.

Geçmiş dönemin değerlendirmesi yapılarak, önümüzdeki dönemin planlama ve pazarlama projeleri temsilerimizle paylaşıldı. 

Verimli müzakere ve istişarelere sahne olan toplantıya Adana, Ankara, Bursa, Düzce, Isparta, İzmir, Karabük, Kastamonu, Kocaeli, Konya, Kütahya, Tokat, Trabzon, Uşak mağaza temsilcileri ve mahallerinde satış temsilcisi olan misafirler katıldı. Temsilcilerimiz teklif, tavsiye ve görüşleriyle toplantıya değerli katkılarda bulundular.

BİRİMLER SUNUM YAPTI

Yeni Asya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Atik ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Neşriyat Koordinatörü Bilal Sürücü’nün de iştirak ettiği toplantıda müessese adına Genel Müdür Ramazan Bayram, gazetemiz Genel Yayın Müdürü Kâzım Güleçyüz, Yeni Asya Neşriyat Araştırma Merkezi Koordinatörü Abdullah Eraçıkbaş, Pazarlama ve Satış Müdürü Cesim Aydın ile Sosyal Medya Sorumlusu Yasin Aydın da hazır bulundu. Birim sorumluları Pazarlama ve Satış Birimimizin moderatörlüğünde birimleriyle ilgili sunumlar yaptılar.

MUHTEVA DA GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantının son gününde gazete, kitap ve dergilerimizin muhtevası satış ve pazarlamayı ilgilendiren boyutlarıyla masaya yatırıldı. Temsilcilerimiz saha çalışmaları sırasında karşılaştıkları muhteva eksenli talep ve teklifleri katılımcılarla paylaştılar. Toplantı alınan kararların okunmasıyla son buldu.

Okunma Sayısı: 1692
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı