"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Vize ambargosu mağdur ediyor

25 Nisan 2024, Perşembe 17:00
CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığındaki CHP heyeti, Almanya’nın Ankara Büyükelçiliği’nde Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier başkanlığındaki heyet ile 1 saat 15 dakika süren bir görüşme gerçekleştirdi.

Özel, görüşmede Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının Avrupa’da büyük bir vize sorunu yaşadığını dile getirdi. Gazete Duvar’ın haberine göre Özel, “Türkiye’de yurttaşlarımız zımni bir vize ambargosu yaşandığını düşünüyor. Almanya, bu konuda en kötü sicile ve en yüksek ret oranına sahip ülkelerden biri. Sanatçılarımız, öğrencilerimiz, bilim insanlarımız, iş insanlarımız, hastalarımız mağdur. Bu Türk insanını rencide ediyor. Bu konuda şahsınızın inisiyatif alması gerekiyor” dedi. Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 661
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı