"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Menderes, tek adamla mücadele mirası bıraktı

07 Kasım 2022, Pazartesi 01:47
DP İÇİN “AZICIK ONURU OLSA 6’LI MASADA İŞİ OLUR MU?” DİYEN ADALET BAKANI BOZDAĞ’A UYSAL’DAN CEVAP: “HER YERİNİZDEN ‘ONUR' VE ‘AHLÂK'IN DIŞINDA YOLSUZLUK, USULSÜZLÜK VE HUKUKSUZLUK AKIYOR.” DP GENEL BAŞKANI UYSAL, ADALET BAKANI BOZDAĞ’A; “ŞEHİT MENDERES BİZE ‘TEK ADAM’ İLE MÜCADELE MİRASI BIRAKTI” DEDİ.

MENDERES VE DP KİM, SİZ KİM!

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, kendisi ile ilgili ““Rahmetli Menderes’in asılmasında eli olanların yanında Demokrat Parti’nin Genel Başkanı gitmiş o masada oturuyor. Azıcık onur olsa, azıcık Menderes’in ruhunun zerresi olsa o masada işi olur mu” diyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a tepki gösterdi.

Uysal, Bozdağ’ın açıklamalarının yer aldığı haberi sosyal medya hesabından alıntılayarak şu açıklamayı yaptı: Terörist dediği HDP’nin kapısına dayanan, kimliğinden utanan Sayın Bozdağ, ‘onur’dan dem vurmuş; Her yerinizden ‘onur’ ve ‘ahlak’ın dışında yolsuzluk, usulsüzlük ve hukuksuzluk akıyor! Sonra, Menderes/Demokrat Parti kim, siz kim! Şehit Menderes bize ‘yarınlarda Türkiye’nin başına tarihin gördüğü en büyük yağma hareketi gelecek, kayıtsız şartsız onu destekleyin’ diye bir vasiyet bırakmadı, ‘tek adam’ ile mücadele mirası bıraktı.”

YAZIKLAR OLSUN

Gün gelecek hesap vereceksiniz

Uysal’a sosyal medyadan çok sayıda destek geldi. Demokrat Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Arda Yılmaz, “Türkiye’nin genç lideri, genel başkanımız @DpGultekinUysal’ın adını dahi ağzına almaya onuru yetmeyecek insanlar neler söyler olmuş. O gün gelecek ve hesap vereceksiniz. Korkuyorsunuz, farkındayız” dedi.

DP Kadın Kolları Başkanı Fatma Yavuz ise, “Demokrat Parti Kadın Kolları Genel Başkanı olarak, Genel Başkanımıza yönelik saçma sapan sözler sarf eden Sn Adalet Bakanı’na iki çift sözüm var #YazıklarOlsunBekirBozdağ” diye yazdı.

DP Genel Başkan Yardımcısı Faik Tunay, “Hep diyorum, tekrar edeyim: Ormanın kralı ASLAN uyuduğu zaman çakallar kendini kral sanır, ayağa kalkınca herkes kaçışır. Siyasetin kralı da MERKEZ SAĞDIR, Allah’ım tekrar eski günlerimize dönmeyi bize nasip et. Nasip et ki bunlar kaçışsın” ifadelerini kullandı.

DP GİK Üyesi Esra Ercan, “Adalet Bakanlığı görevini sürdüren kimsenin Sayın Genel başkanım @DpGultekinUysal’ın kişilik haklarını ihlal edici söylemlerini esefle kınıyorum. Keşke Sayın Genelbaşkanım kadar Onurlu bir siyasiyle uğraşmak yerine mevcut hukuksuzluklarla ilgilenseniz” dedi.

FATİH KARAGÖZ - ANKARA

 

Okunma Sayısı: 1428
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • S.topuz

    8.11.2022 01:44:11

    Gömlek değiştirmekle "DEMOKRAT" OLUNMAYACAĞI 20 Senede bariz bir şekilde yaşayarak görülmüş ve ispatlanmış oldu. Kurtla kuzu misali bu iş! Kafayı muhalefete takmışlar,uykuları kaçmış. Derenin neresinden su içerseniz için, onların kafası bulanır. Ve sizi bir şekilde yutmaya çalışacaklardır. Başarabilirlermi? Büyük bir Soru işareti ???... Aman Dikkat!..Oyuna ve tuzaklara düşmeyin, itibar etmeyin. Allah c.c DOĞRU VE SAMİMÎ olanların yar ve yardımcısıdır, vesselam.

  • Hüseyin İlhan

    7.11.2022 12:19:08

    Eğer BOZDAĞ azıcık vicdan,akıl,insaf ve hak duygusu varsa şu an yanyana geldiği merhum MENDERES'in karşı BEYAZ İHTİLAL yaptığı TEKADAM ve 28 ŞUBAT ZALİMİ bay BAHÇELİ den uzak durur. Amma ADALET bakanı olduğu halde ADALETTEN NASİPSİZ,Şehidi satan bu çok renkli AKP li siyasiler dün ne dediği ise ,kınadığını kat be kat yapmakla mahirler. Allah bu rezillerden bizleri korusun.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı