"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ömer Pekacar ve Şükran Berk dualarla

30 Mayıs 2024, Perşembe
Yeni Asya Cemaatinin sevilen isimlerinden Ömer Özgür Pekacar, 27 Mayıs 2024 tarihinde, 86 yaşında vefat etti.

“Kabirde nasıl duruyorsun?”
Şükran Berk Abla arıyor
'Yeni Asya Risale-i Nur'a bağlıdır'

4 Kasım 1937 doğumlu olan Pekacar, uzun yıllar boyunca İzmir Yeni Asya okuyucularının aktif bir kişisi olarak tanınıyordu. Pekacar, dualarla ebedi yolculuğuna uğurlandı.

Şükran Berk'in cenaze namazı Fatih'de kılındı

Öte yandan Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin, Nur talebelerinin ve mazlumların Avukatı merhum Bekir Berk'in muhtereme eşi, Zübeyir Berk’in annesi Şükran Berk 28 Mayıs 2024 tarihinde tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Merhume Berk'in cenaze namazı dün (29 Mayıs 2024) Fatih camiinde ikindi namazını müteakiben kılınarak dualarla defnedildi.

İstanbul - Seyhan Şentürk

Okunma Sayısı: 1407
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı