"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şimdi de genel af rüşveti

04 Mayıs 2018, Cuma 00:28
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın baş danışmanlarından Yiğit Bulut, genel af önerisini gündeme getirdi. Bulut, “Bazı suçlar hariç genel bir af hayata geçirelim ve ‘her vatandaşı’ suçsuz kabul ederek yeniden doğmuş gibi bir şans verelim” dedi.

Bulut’un önceki gün “Büyük barış… Pax Presidenta…” başlığıyla Star’da yayımlanan yazısının bir bölümü şöyle: Daha önce bu konuyu defalarca yazdım… Sizlerden birçok katkı aldım, almaya da devam ediyorum…Her alanda bu kavramla ilgili birçok adım atılırken son günlerde oluşan dinamiklerden yola çıkarak “ana tezi” geliştirerek yeniden paylaşmak istiyorum.(…) Bazı suçlar hariç GENEL BİR AF hayata geçirelim ve “her vatandaşı” suçsuz Kabul ederek yeniden doğmuş gibi bir şans verelim. Sonuç: Detaylar ham fakat ana fikir çok açık; BARIŞ ve BİRLİKTE HIZLI YÜKSELİŞ… Son söz: Türkiye, gelecek 1000 yılı sığdırabileceği bir döneme giriyor…Bu dönem Türkiye’nin her alanda gelecek 1000 yıla damga vurup vuramayacağını ve bu topraklardaki herkesin “hangi kökenden gelirse gelsin” ORTAK GELECEĞİNİ belirleyecek…Bu bağlamda yapılması gerekenleri sorgulamak, hazır olmak ve birlikte BERABER “BÜYÜK BARIŞ’ı” sağlayarak çalışmak BİZİM için kaçınılmaz…”

Etiketler: yiğit bulut
Okunma Sayısı: 11652
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Derya

    6.5.2018 22:51:51

    Af çikmasini istiyoruz... eşimin 15 yasinda yaptigi suctan ötürü girdi ailecek çok kotu olduk eşimin sonradan yaptigi hic suç yok cocukken yapmis bir hata lutfen af cikarin ciksin lutfen

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı