"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kılıçlı’ya film stüdyosu, Karlıtepe’ye seyir kulesi

25 Ocak 2011, Salı
BEYKOZ Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Kılıçlı’daki 300 dönümlük araziyi Orman İşletmeleri’nden ihale yoluyla aldık.
Buraya İstanbul’un en büyük film stüdyoları kurulacak. Bu proje bittiğinde film yapımcıların, yönetmenlerin kalbi Beykoz’da atacak” dedi. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Yeni Asya’ya yaptığı açıklamada, “Beykozlu ve tüm İstanbullular’ın yararlanabileceği Karlıtepe projesi bittiğinde, Çamlıca’dan daha görkemli daha alımlı, Boğaz’ı Adalar’a kadar görebilen bir mekan haline gelecek. Vatandaşlar, Seyir  kulesi ile İstanbul’u seyredecekler.” diye konuştu. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek,“Beykoz eğitim, kültür, turizm ve spor ilçesi olarak anılacak” dedi.  “Kültür Merkezi’nin  restorasyonuyla ilçemiz hak ettiği bir kültür salonu ve kütüphaneye kavuşacacaktır” diyen Başkan  Yücel Çelikbilek, şöyle devam etti:“Hazreti Yuşa Tepesi ile ilgili çalışmaya başladık. Orman Bakanlığı, Vakıflar ve Diyanet Vakfı ile yapılan çalışmalar sonucu bu mekanı düzenleme yetkisi belediyemize verildi. Projemiz şu anda Orman Bakanlığı’nın iznine sunuldu. Gerekli izinden sonra çalışmalara başlayacağız.
Okunma Sayısı: 659
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı